iltasyazilim
FD Üye
Tamir 4Story
Tahsis veren: Demirci Tellio
Seviye Aralığı: 37
Devir Hedefi
Kokuma'da, Holyjont Kalesi'nde yasayan Viscount Arenwas ile görüs
Açıklama
Demirci Tellio:
Oradaki Oyuncu İsmi degil mi? Ay, beni nasil tanidin? Biz teknisyenler arasinda söyle denir: Oyuncu İsmi, çok aydınlık bir görünümün var Bize bir iyilik yapar miydin? Holyjont Kalesi'nde yasayan Viscount Arenwas'e, Tellio'nun kendisinle görüsmek istedigini git söyle
Oyuncu İsmi:
Evet, dedigin gibi yapacagim, Tellio
Demirci Tellio:
Sayet zirh eskisi gibi degilse, bana tekrar tekrar seslenebilirsin Oyuncu İsmi Fazla becerikliyimdir bu konuda Derion'da benimle kimse yaris yapamaz
Tahsis Ödülü
Tecrübe: 207EP 418
Sonuç Metini
Hm, bir türlü alisamiyorum : Elenlerimi özlüyorum
Bu gün öglen zaten Tellio'nun yanina gidecektim Elensiz kendimi çiplak hissediyorum Ha, sana da Oyuncu İsmianlatmak istedigim bir sey var
Özel Baskı:4Story *
Tahsis veren: Demirci Tellio
Seviye Aralığı: 37
Devir Hedefi
Kokuma'da, Holyjont Kalesi'nde yasayan Viscount Arenwas ile görüs
Açıklama
Demirci Tellio:
Oradaki Oyuncu İsmi degil mi? Ay, beni nasil tanidin? Biz teknisyenler arasinda söyle denir: Oyuncu İsmi, çok aydınlık bir görünümün var Bize bir iyilik yapar miydin? Holyjont Kalesi'nde yasayan Viscount Arenwas'e, Tellio'nun kendisinle görüsmek istedigini git söyle
Oyuncu İsmi:
Evet, dedigin gibi yapacagim, Tellio
Demirci Tellio:
Sayet zirh eskisi gibi degilse, bana tekrar tekrar seslenebilirsin Oyuncu İsmi Fazla becerikliyimdir bu konuda Derion'da benimle kimse yaris yapamaz
Tahsis Ödülü
Tecrübe: 207EP 418
Sonuç Metini
Hm, bir türlü alisamiyorum : Elenlerimi özlüyorum
Bu gün öglen zaten Tellio'nun yanina gidecektim Elensiz kendimi çiplak hissediyorum Ha, sana da Oyuncu İsmianlatmak istedigim bir sey var
Özel Baskı:4Story *