Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

4Story Olumlulerin ulkesinden geri donus

0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0

Gorev veren: Eğitim Kampının Yoneticisi Remings

Seviye Aralığı: 3

Gorev Hedefi

Cesaret Vadisindeki Remings kampinin dogusuna git ve Sallisar ile konus

Tanımlama

Eğitim Kampının Yoneticisi Remings:

Ozel birisine saygini gostermenin zamani geldi Kaos Kesisi Sallisar'dan bahsediyorum, ileri karakolun guneyindeki tepelerde onu bulabilirsin Oldugun zaman seni tekrar hayata dondurecek kisidir Git ve ona saygini goster

Oyuncu İsmi:

Evet

Eğitim Kampının Yoneticisi Remings:

Haydi, yola koyul! Biraz karamsar gorunebilir ama aslinda dunya tatlisi birisidir

Gorev Odulu

Tecrube: 11EP
7
Can İksiri Buyu Enerjisi İksiri
Sonuc Metini

Guzel, onca yolu tepip bana geldin Yanlis anlama elbette gelmene sevindim ancak umuyorum cok fazla gorusmek zorunda kalmayiz Genel olarak bunun anlami cok diri olmayacagindir

Sen bir savunma askerisin, dovusmek senin hayatin! Bazi zamanlarda yaratiklara karsi dovustugunde ve kaybettiginde oleceksin, hayalet haline geleceksin Cesedinin bulundugu yer harita uzerinde kuru kafa olarak belirtilecek Yeniden vucuduna kavusabilmek icin o noktaya kadar kosman gerekecek Ancak bir baska secenek daha var, bir Kaos Kesisi tarafindan mezarlikta tekrar hayata dondurulebilirsin, bu durumda her hayata dondurme icin belirli bir sure boyunca yasam enerjinin bir kismi azaltilacaktir

858,510Konular
982,885Mesajlar
30,664Kullanıcılar
MinaSon üye
Üst Alt