Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

4Story Ölümlülerin ülkesinden geri dönüs

0
120

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Tahsis veren: Eğitim Kampının Yöneticisi Remings

Düzey Aralığı: 3

Atama Hedefi

Cesaret Vadisindeki Remings kampinin dogusuna git ve Sallisar ile konus

Açıklama

Eğitim Kampının Yöneticisi Remings:

Özel birisine saygini göstermenin zamani geldi Kaos Kesisi Sallisar'dan bahsediyorum, ileri karakolun güneyindeki tepelerde onu bulabilirsin Öldügün süre seni tekrar hayata döndürecek kisidir Git ve ona saygini göster

Oyuncu İsmi:

Evet

Eğitim Kampının Yöneticisi Remings:

Haydi, yola koyul! Azıcık karamsar görünebilir fakat aslinda dünya tatlisi birisidir

Görev Ödülü

Deneyim: 11EP
7
Can İksiri Sihir Enerjisi İksiri
Netice Metini

Hoş, onca yolu tepip bana geldin Yanlis anlayış kesinlikle gelmene sevindim oysa umuyorum çok artı görüsmek zorunda kalmayiz genellikle bunun anlami çok diri olmayacagindir

Sen bir savunma askerisin, dövüsmek senin hayatin! Bazi zamanlarda yaratiklara karsi dövüstügünde ve kaybettiginde öleceksin, hayalet haline geleceksin Cesedinin bulundugu yer harita üstünde kuru kafa olarak belirtilecek Tekrar vücuduna kavusabilmek için o noktaya değin kosman gerekecek Fakat bir baska seçenek daha var, bir Kaos Kesisi tarafindan mezarlikta baştan hayata döndürülebilirsin, bu durumda her hayata döndürme için açıklanmış bir zaman baştan başa yasam enerjinin bir kismi azaltilacaktir

*

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt