Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4Story Savaş Sanatı

4Story Savaş Sanatı
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Savaş Sanatı

Gorev veren: Eğitim Kampının Yoneticisi Remings

Seviye Aralığı: 2

Gorev Hedefi

Remings Kampi yakinlarinda bulunan 3 Puma yavrusunu avla

Yok Et 3x Puma Yavrusu
Tanımlama

Eğitim Kampının Yoneticisi Remings:

Evet, simdi egitime baslayabilirsin! Arkani donersen ortalikta bircok Puma yavrusunun dolastigini gorebilirsin Ilk gorevinde bu yavrulardan ucunu oldureceksin Acil durumlarda kullanabilecegin yasam ve mana iksirlerine sahipsin Canavari avladiktan sonra ya F tusuna bas ya da canavarin cesedi uzerine cift tikla Sagda acilan pencerede farkli iki sembole tek tek basip para veya baska tur seyler alabilirsin Z tusuna basarsan hersey bir defa da cantana girer! Savasa girmeden once tum onemli saldiri cesitlerinin aksiyon cubugunda mevcut olup olmadigini kontrol etmelisin K tusuna bastiginda ortaya cikan menuden bunu kontrol edebilmen mumkundur!

Oyuncu İsmi:

Peki analsildi!

Eğitim Kampının Yoneticisi Remings:

Ustune tiklayarak veya TAB tusunu kullanarak canavarlardan birini sec Yasam ve Mana puanlarini hep kontrol etmelisin ki sana bir sey olmasin

Gorev Odulu

Tecrube: 36EP
20

Sonuc Metini

Cok guzel, gayet hizli oldu Acele etmis oldugun anlasiliyor Nefes nefese kalmissin B tusu ile boyle cetin bir savas sonrasi enerji doldurmak icin oturup dinlenebilirsin

Ilk gorevini cok iyi bir sekilde yerine getirdin! Gorundugu kadar zor degildi degil mi? Ozelliklerini ve becerilerini gelistirmek istersen Kuznez'deki Brey'i ziyaret et Onun uzerine sag tiklama yaparsan ondan beceri satin alman mumkun olur Para odemeden mi? Yok, belese ne var ki bu devirde!

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt