Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4Story Savunma Askerlerinin Tanitimi

0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Ödev veren: Kaos Keşişi Sallisar

Seviye Aralığı: 3

Atama Hedefi

Remings'in egitim kampi yakinlarinda ava git Vahsi pumalari öldürdükten sonra Remings'e rapor ver

Topla 5x Puma Derisi
Yorumlama

Kargaşa Keşişi Sallisar:

Remings'in arastirmalarina tarafından elimizdeki stoklarin durumu öyle iyi degil, böylece bir kismini kendimiz toplamamiz gerekiyor Duyduguma göre deri konusunda ciddi eksiklikler var Bu yüzden bu konuda birseyler yapmamiz lazim Etrafta gördügün gibi vahsi pumalar dolasiyor, onlarin derilerini kullanabiliriz Pumalari öldür ve derilerini topla F veya Z tusu ile toplama islemini gerçeklestirebilirsin

Oyuncu İsmi:

Evet

Kargaşa Keşişi Sallisar:

Her Tarafta hayata dönmek yasam enerjisine bedel olur oysa birazcık dinlenince tekrar enerjin dolar Hayalet olmak düsüncesi bile rahatsizlik veriyor, böylece olabildigince bu hale düsmemeye çalis

Görev Ödülü

Deneyim: 123EP
77 Altın
Keten Ayakkabi Samur Derisi Çizmesi Sert tavsan derisi çizme Bronzdan Demir Çizme
Sonuç Metini

Dövüsleri kaçirmayacaksin degil mi? Kazanilan bir dövüs için ödül olarak yaratiklardan yeni bir zirh kazanabilirsin Kişilik menüsüne girebilmek için C ye bas Şahsiyet menüsü içerisinde zirhini giyip çikartabilirsin Gereksinim duymadigin zirh parçalarini tüccarlara satabilirsin

Sallisar böyle bir sey hakkinda bile kafa mi yoruyor? Fiilen bu konuda yardim etmesi fazla düsünceli bir hareket ama onu bu sorunlar ile mesgul etmek istemiyordum Çabalarin için sagol, Oyuncu İsmi! Eger bütün yasam ve sihir enerjisi iksirlerini bitirdiysen Kuznez'de ola ki yenilerini edinmek için bakinmalisin *

858,506Konular
983,003Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt