Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

4Story Tedarigin Emniyete Alinisi Gorevi

4Story Tedarigin Emniyete Alinisi Gorevi
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tedarigin Emniyete Alinisi Gorevi

Gorev veren: Demirci Ustası Prull

Seviye Aralığı: 6

Gorev Hedefi

Kurt adamlari avlayip derilerini ve pencelerini getir ve Prull'a rapor ver

Topla 5x Kurtadam derisi
Topla 5x Kurt Adam Pencesi
Tanımlama

Demirci Ustası Prull:

Ilk once kilic sapi icin deriye ve ok uclari icin keskin malzemeye ihtiyacimiz olacak Bu aralar korkmus ve urkek kurt adamlar Oktopus'un epey basini agritiyorlar Birisi gidip onlari avlayabilse cok iyi olurdu On karakolun dogusundaki vadiye kacmislardi en son olarak Kurt adamlari avlayip derilerini ve pencelerini al Hadi kos ve getir istediklerimi!

Oyuncu İsmi:

Tamam da biraz once bana dendigine gore egitim bitmisti Allaallaa!

Demirci Ustası Prull:

Tesekkurler Bu aralar duyduguma gore Yesode'deki canavarlar garip bir sekilde saldirganlasmislar Eskiden boyle seyler olmuyordu hic buralarda Hatta egitim kampindaki canavarlar bile kacmislar Bazi canavarlarin gozleri kirmizilasmismis O yuzden dikkatli olmakta yarar var

Gorev Odulu

Tecrube: 397EP
324

Sonuc Metini

Nasil oluyorda Gnoller Hukumdar ormanina kadar geliyorlar? Kunyalar hakkinda cikan haberler dogruysa ortaya soyle bir soru cikacak; zaten orada bulunan Gnollerin ozel silahlar ile donanmis olup olmadiklari? Ozur dilerim, dusuncelere dalmisim Deri ve penceleri getirdin mi?

Ah, sana gercekten cok tesekkur ederim! Bana cok yardimci oldun Bu malzemeler beni epeyce idare eder yeni silahlarin yapiminda Simdi isime konsantre olup daha etkili silahlar yapabilecegim artik

858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt