Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

4Story Tedarigin Emniyete Alinisi Görevi

4Story Tedarigin Emniyete Alinisi Görevi
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tedarigin Emniyete Alinisi Görevi

Tahsis veren: Demirci Ustası Prull

Düzey Aralığı: 6

Tayin Hedefi

Kurt adamlari avlayip derilerini ve pençelerini getir ve Prull'a rapor ver

Topla 5x Kurtadam derisi
Topla 5x Kurt Adam Pençesi
Izah Etme

Demirci Ustası Prull:

Başta kiliç sapi için deriye ve ok uçlari için belirgin malzemeye ihtiyacimiz olacak Bu aralar korkmus ve korkak kurt adamlar Oktopus'un epey basini agritiyorlar Birisi gidip onlari avlayabilse mükemmel olurdu Ön karakolun dogusundaki vadiye kaçmislardi en son olarak Kurt adamlari avlayip derilerini ve pençelerini al Hadi kos ve getir istediklerimi!

Oyuncu İsmi:

Hazır da birazcık önce bana dendigine göre egitim bitmisti Allaallaa!

Demirci Ustası Prull:

Tesekkürler Bu aralar duyduguma kadar Yesode'deki canavarlar ilginç bir sekilde saldirganlasmislar Vaktiyle böyle seyler olmuyordu hiç buralarda Hatta egitim kampindaki canavarlar bile kaçmislar Bazi canavarlarin gözleri kirmizilasmismis O yüzden dikkatli olmakta fayda var

Tahsis Ödülü

Tecrübe: 397EP
324

Sonuç Metini

Nasil oluyorda Gnoller Hükümdar ormanina kadar geliyorlar? Kunyalar hakkinda çikan haberler dogruysa ortaya söyle bir soru çikacak; zaten orada yer alan Gnollerin özel silahlar ile donanmis olup olmadiklari? Özür dilerim, düsüncelere dalmisim Deri ve pençeleri getirdin mi?

Ah, sana gerçekte fazla tesekkür ederim! Bana çok yardimci oldun Bu malzemeler beni oldukça yöneticilik eder yeni silahlarin yapiminda Simdi isime konsantre olup daha etkin silahlar yapabilecegim artik
*

858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt