Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4Story Vadideki Ayi Sorunu

4Story Vadideki Ayi Sorunu
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Vadideki Ayi Sorunu

Gorev veren: Campın Antrenor Yardımcısı Brendel

Seviye Aralığı: 5

Gorev Hedefi

Yan yola cik ve toplam bes ayi yavrusu ve sessizce yaklasan ayi oldur Bunu halledince Brendel'e rapor ver

Yok Et 5x Ayi Yavrusu
Tanımlama

Campın Antrenor Yardımcısı Brendel:

Evet, simdi gelelim son egitim safhasina! Daha dogru soylemek gerekirse, gelelim benim problemime *guler* Egitim yaparken ayni zamanda benim problemlerimi de cozebilmek iyi olmaz mi sence? Bu ne mi demek? Arkamda bir yan yol var Bu yan yol uzerinde ayilar tavsanlar gibi hizli cogaliyorlar ve bu da bende basagrisina yol aciyor Eger bu boyle devam ederse vadinin tamami ayilarla dolacak! *guler* Git ve su ayilarla biraz ilgilen de sayilari azalsin!

Oyuncu İsmi:

Evet

Campın Antrenor Yardımcısı Brendel:

Bravo! Sen gercek bir Derion Askeri'sin! *mirildanir* Neden bu kadar cok ayi yavrusu var? Bunlarin yuvasi nerede? Tanrim, yoksa bu disi ile erkekleri de mi zorla birbirinden ayirmamiz lazim artik?

Gorev Odulu

Tecrube: 125EP

94 Altın

Sonuc Metini

Eger ayi sayisini kontrol altina alamazsak burada biraz destege ihtiyacim olacaktir Destek birliklere gerek kalmadan sorunlarin cozulebilmesi icin biraz daha caba gosterirsen daha iyi olur sanirim

Guzel! Karsilastigin herkese soyle buraya gelsinler! Ana karargahtan arada birkac acemi gonderiyorlar, ancak bu gene de yeterli olmuyor Artik agizdan agiza yayip propaganda yaparak yeterli adam toplamanin zamani geldi bu cesurluk Vadisi'ndeki egitim kampimiz icin!

858,497Konular
981,908Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt