Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4Story Yesode'ye ani saldırı

0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19

Devir veren: Stratejik Kumandan Noel

Düzey Aralığı: 1020

Devir Hedefi
Magnaktia askeri bölgesindeki tahsis portalindan geçerek Yesode'deki Hükümdar Ormani'na git ve Strateji Komutani Noel ile konus
Izah Etme
Stratejik Kumandan Noel:
Görevin sirasinda bakımlı bir belge kesfettin mi? Derhal göster bana *Noel belgeyi okuyunca yüz hatlari gerilir* Sen Oyuncu İsmi 'sin, degil mi? Tayin portalindan Derion'a oradanda Yesode'de yer alan Hükümdar Ormani'na gitmelisin bir lahza önce Balnad tarafindan yönetilen birliklerimizin bir bölümü orada saklandilar Ancak simdi birliklerimizin yerleri kesfedildi ve bizden destek beklemekteler Telaş etmelisin çünkü Derion'lulara da yardım birligi gelebilir Yeterli adami harakete geçirdikten daha sonra ben de yola koyulacagim Tamamlanmış mi?

Oyuncu İsmi:
Analasildi, Komutanim!

Stratejik Kumandan Noel:
Planin az kalsın oldugunu düsünüyordum Aramizda bir ajan olduguna eminim ilk önce adamlarimiza destek olup daha sonra da gerçegi ögrenmeliyiz Atama portalindan geçerek Yesode'deki Hükümdar Ormani'na git hemencecik

Görev Ödülü

Deneyim: 81EP 99
Sonuç Metini
Huh Kayda Değer bir sorun bu *Noel endiseli gözüküyor*

Sonunda geldin Görevin hakkindaki her seyi anlatacagim sana *

858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt