Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

4Story Yeterlili Testi

4Story Yeterlili Testi
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
4Story Yeterlili Testi

Gorev veren: Campın Antrenor Yardımcısı Brendel

Seviye Aralığı: 5

Gorev Hedefi

Uc tane Gucsuz Puma veya uc tane Evcillestirilmis Puma avla ve derilerini toparla ve uc tane Kocaman Penceli Ayi avla Daha sonra Brendel'e rapor ver

Topla 3x Puma Derisi
Yok Et 3x Kocaman Penceli Ayi
Tanımlama

Campın Antrenor Yardımcısı Brendel:

Bu cevreye egitim amacli olaraktan ayilari ve pumalari saliyoruz! Bir sonraki egitim amaci bu hayvanlari avlamak! Cok fazla zamanin yok, elinden gelenin en iyisini yap

Oyuncu İsmi:

Evet

Campın Antrenor Yardımcısı Brendel:

Guzel, tekrar toparlayalim bir konuyu Tab tusu veya direk fare ile secerek rakibi hedefleyebilirsin, sonrasinda hizli tus secenekleri 10, * ve ayrica F1 F12 tuslari ile savas yeteneklerini secip kullanabilirsin F tusu veya cift klik ile cesetlerde para veya diger esyalari arayabilirsin Yasam ve buyu enerjisi iksirlerini dogru zamanda kullan Eger gorevinin ne oldugunu unutursan J tusuna basarak acilan pencerede tekrar gorev bilgilerini okuyabilirsin

Gorev Odulu

Tecrube: 147EP

110 Altın

Sonuc Metini

Bu kadar olu bir mekanda tek basina calismak gercekten cok yorucu Butun dunya tarafindan terk edilmis hissediyorum

Guzel is! Tecrubesiz bir caylaktan guclu bir savunma askeri olusunu izlemek gercekten mukemmeldi! Nereye gidersen git, bu kamp sayesinde artik herseye hazir durumdasin

4Story

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt