iltasyazilim
FD Üye
4Story Zırh Kullanımı
Devir veren: Eğitimci Marad
Seviye Aralığı: 1
Devir Hedefi
Prull ile konus ve ilk destek silahlarini al
Tanımlama
Eğitimci Marad:
Yardım silahlarin değil mu? Prull'a git ve sana yardım silahi vermesini söyle Demirci hemencecik arkanda Ayrica unutmadan, Brey'i de bir ziyaret etmelisin Payon yakinlarinda bulabilirsin onu, tecrüben arttigi süre ondan yeni yetenekler ögrenebilirsin
Oyuncu İsmi:
Anlasildi
Eğitimci Marad:
Ah unutmadan, yüksek tepelerden atlama fazla! Eger itinalı olmazsan kendine zarar verebilirsin, hatta ölebilirsin
Tayin Ödülü
Tecrübe: 6EP
3
Kısa Yay Ok GumGantha
Netice Metini
Hosgeldin! Yeni gelen acemi sensin aramak öyle da çekingen olma
I tusu ile çantani açip iki defa tiklama ile bütün tabanca ve zirh parçalarini kullanabilirsin Havada, karada, denizde dövüslerde daima ayni doga kurallari geçerlidir, yeteneklerin kullanima hazir olmalidir Uzakta mesafeda yer alan yaratiklari sihir ya da ok ile yakina çekerek öldürmek daha kolaydir *
Devir veren: Eğitimci Marad
Seviye Aralığı: 1
Devir Hedefi
Prull ile konus ve ilk destek silahlarini al
Tanımlama
Eğitimci Marad:
Yardım silahlarin değil mu? Prull'a git ve sana yardım silahi vermesini söyle Demirci hemencecik arkanda Ayrica unutmadan, Brey'i de bir ziyaret etmelisin Payon yakinlarinda bulabilirsin onu, tecrüben arttigi süre ondan yeni yetenekler ögrenebilirsin
Oyuncu İsmi:
Anlasildi
Eğitimci Marad:
Ah unutmadan, yüksek tepelerden atlama fazla! Eger itinalı olmazsan kendine zarar verebilirsin, hatta ölebilirsin
Tayin Ödülü
Tecrübe: 6EP
3
Kısa Yay Ok GumGantha
Netice Metini
Hosgeldin! Yeni gelen acemi sensin aramak öyle da çekingen olma
I tusu ile çantani açip iki defa tiklama ile bütün tabanca ve zirh parçalarini kullanabilirsin Havada, karada, denizde dövüslerde daima ayni doga kurallari geçerlidir, yeteneklerin kullanima hazir olmalidir Uzakta mesafeda yer alan yaratiklari sihir ya da ok ile yakina çekerek öldürmek daha kolaydir *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.