Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

4x discord hesap rattan taze taze

4x discord hesap rattan taze taze
7
210
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
! RAT YENİRSE NE YAPILMALI ! 1-Rat Yediğinizi Fark Ettikten Sonra Hemen Ethernet Veya Kablosuzdan Bağlanıyorsanız Pc'Nin Ağ Erişimini Kesin Dostlar! 2-Eğer Yediğiniz RAT Discord Webhook Üzerinden Sağlanılıyorsa Zaten Bilgieriniz Gitimştir! 3-Fakat Yediğiniz Rat Darkcoment Gibi Uygulama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
  • Kilitli
Sa beler rat logu verıyom taze hepsi alın kullanın cok ellemedım içini LİNK -ADSENGİNEER cogu ellenmemısdır ıyı kullanımlar Şifre:ward
Cevaplar
9
Görüntüleme
226
  • Kilitli
Arkadaşlar 1 Aylık Veriyor Fakat İstediğiniz kadar hesap açıp stoklayabılırsınız iyi kullanımlar.. Videoda Yapamadıgınız Bisey Olursa Sponzy#0001-Sponzy#1337 Discord Free Nitro eeeeeee
Cevaplar
2
Görüntüleme
130
  • Kilitli
Ben aşırı fakirim beni bilen bilir vdsleride beleş çektiğimden dolayı ramları çok düşük, ondan dolayı sistemleri olabildiğince verimli hale getirmeye çalıştım böylelikle hiç birşey ödemeden devam edecektim. Tek vdsde api servis, sorgu paneli ve Discord botu çalışacak şekilde ayarlamıştım her...
Cevaplar
1
Görüntüleme
152
  • Kilitli
Herkese selamlar. Bugün birzat kendim kodladığım discord botunu sizlere sunacağım. Lütfen isim kısmını değiştirip benim diye geçinmeyin. Ha bir de benim önceden paylaştığım konudaki kodları değiştirip forumda bir daha bir daha kullanmayın kalabalık olmasın. Şimdi konumuza geçelim *** *** Gizli...
Cevaplar
56
Görüntüleme
858
858,460Konular
981,107Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt