iltasyazilim
FD Üye
Hazırlama: 10 dk Pişirme: 20 dk Servis: 6 kişilik
Malzemeler
1 Kilogram Tavuk Göğüsü Fileto
4 Adet Yumurta
1,5 Su Bardağı Galeta Unu
1 Su Bardağı Un
Tuz
Sıvı Yağ
Karabiber
Tavuk şinitzel hazırlamak için öncelikle etlerin her yerine tuz ve karabiber serpiyoruz
Un ve galeta ununu ayrı düz tabaklara alıyoruz, yumurtaları çırpıyoruz
Etleri ilk olarak una, sonra yumurtaya ve en son olarak galeta ununa buluyoruz
Tavada sıvıyağını biraz ısıtıyoruz ve etler kızarana kadar kızartıyoruz
Sıvıyağ çok kızgın olduğu zaman etlerin dışı çabuk kızarır ve içi çiğ kalır Pişmiş etlerin yağını çektirmek için kağıt havlu üzerine alıyoruz Herkese afiyet olsun
Kaynak : superanneorg
Malzemeler
1 Kilogram Tavuk Göğüsü Fileto
4 Adet Yumurta
1,5 Su Bardağı Galeta Unu
1 Su Bardağı Un
Tuz
Sıvı Yağ
Karabiber
Tavuk şinitzel hazırlamak için öncelikle etlerin her yerine tuz ve karabiber serpiyoruz
Un ve galeta ununu ayrı düz tabaklara alıyoruz, yumurtaları çırpıyoruz
Etleri ilk olarak una, sonra yumurtaya ve en son olarak galeta ununa buluyoruz
Tavada sıvıyağını biraz ısıtıyoruz ve etler kızarana kadar kızartıyoruz
Sıvıyağ çok kızgın olduğu zaman etlerin dışı çabuk kızarır ve içi çiğ kalır Pişmiş etlerin yağını çektirmek için kağıt havlu üzerine alıyoruz Herkese afiyet olsun
Kaynak : superanneorg