Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

5 ay önce sevgilimle anal arkadan ilişki yaşadım hamile olabilir miyim ?

5 ay önce sevgilimle anal arkadan ilişki yaşadım hamile olabilir miyim ?
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
5 ay önce sevgilimle anal arkadan ilişki yaşadım gebe olabilir miyim ? Meraba ben sevgilimle arkadan ilişkiye girdim ve üstünden 5 ay fln geçti fakat adetim 6gun gecikti cok korkuyorum hamile olabilir muyim acele yanıt verir misiniz  

Similar threads

Sevgilimle arkadan ilişkiye girdim sildim gebe olabilir miyim ? Merhaba ben Mayıs ayında sevgilimle arkadan ilişkiye girdim ama vajinaya aktı mi bilmiyorum anında ayağa kalktım peçete ile sildim lakin adetin 2 gün gecikti hamile Kalır miyim çok korkuyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Üstümde kıyafet vardı sürtme yolu ile ilişki yaşadım acaba Hamile miyim Sevgilimle seviştik lakin ikimizin üzerinde de giysi vardı sürtme yaşadık bide erkek arkadaşım cinsel organını elledi sonra bana dokandı adetim de gecikti fazla korkuyorum hamile kalabilir miyim ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
arkadan anal ilişki sonrası hamile kalma ihtimalim var mi Sevgilimle arkadan iliskiye girdik fakat icime bosalmadi , tam gunumde de adet oldum ama bazi yerler de haz suyu gelse bile hamile kalinabilicegi vs yaziyordu bende adet oldum ama cok basim donuyo ve midem bulaniyo sizce hamile olabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Anal ilişki ile Gebe kalır mıyım Merhaba sevgilimle öncelikle sürtünme sonrasında da arkadan bir ilişki yaşadık içime boşalmadı çıkartıp dışarı boşaldı lakin ben benzeri vajinama aktı gibi hisssdiyorum sizce hamile kalabilir miyim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Arkadan ters sürtürme yaşadım iki defa adet oldum Hamile miyim? Merhaba Ben sevgilimle 25 ağustosta bir ilişki yaşadım lakin yalnızca sürtme yaşadık onda da arkadaki tarafa sürttü yalnızca (boşalma vb olmadı) ve bu olaydan sonradan da 2 sefer daha regli oldum Lakin son 34 gündür karnımın daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt