Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

5 Dakikanızı Ayırırmısınız ?

5 Dakikanızı Ayırırmısınız ?
0
136

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Olarak Merhaba Arkadaşlar
Benim durumum bir kıza teklif gönderdim Arkadaşımın çıktığı kızla aynı sınıfta onun yoluyla gönderdim teklifi Öğrendiğim kadarıyla '' Şu an Düşünmüyorum '' demiş Sahiden biraz zorlasam olacak gibi lakin bütün bilemiyorum Onun sınıfında bir tane komuşumuzun oğlu var onlada kişisel olarak kendim görüştüm knk teklif et kabul eder dedi Bende Gönderdim dedim '' Şu lahza düşünmediğini '' söylemiş dedim bir şey demediTeklifi gönderdiğim haftanın son günü Cuma günü öğleden sonra derse aleyhinde çapraz derslik sınıflardaydı beni görüp gülüp içeri gidiyordu yanına da arkadaşı vardı oda bakıyordu Daha Sonra Sıraya geçiyoruz Hafta sonu tatil İstiklal Marşı okumadan önce aynı şey oldu gülüş falan daha sonra Pazartesi günü o gülücüklü yüzgitmiş beni görüncebaşka yere bakmaya başladı Arkadaşlarından bir tanesine de akrabam lakin aramız öyle yok Sizce ne yapmalıyımda ya da hangi yöntemleruygulamalıyımda teklifimi kabul ettirmeliyim Pazartesi (yani dün) pek oluncada bende de olan mutluluk gitti yerine mutsuzluk, karamsar, duygusal bir hal aldı Şöyle bir şeyde düşündüm bizim sınıftan bir kızlakonuşsam dao benim sınıf içindeki ve dışındaki durgunluğumu sessizliğimi derslere kontrasyon bozulduğu hocaların sıkıştırdığın hepseni düşünüyor benle konuşup dertleşip söyledi dese Nasıl olur ? kızı etkiler mi ? ya da neleryapmalıyım ?

Cevaplarınız için çoktan Teşekkürler