Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

5 sene oldu dile kolay

5 sene oldu dile kolay

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Lise 2'ye yeni başlamıştık, sayısalı seçtim birçok kişiyi tanımıyorum Onu gördüm karşımda diğer okuldan bizim okula gelmişBen fakat o zamana dek ilk görüşte aşk nedir bilmezdim Gerçekten kızı görünce vuruldumBen bu kızı ayarlamam lazım dedim kendi kendime birden de söylenmez ya , ilk olarak arkadaşlık kurduk vakit geçti neyse Bu kız farklıydı diğerlerindenSöyledim konuştum fakat kabul etmedi lakin içimde bişey vardı bu kız beni seviyor öyle anlamıştımLise bitesiye kadar benzer sınıftaydıkDerste hep ona bakardım ben hiç böyle olmamıştım o zamana kadarKaç defa konuştum olmaz dedi lakin olucak gibi bi his o zamandan bu zamana her zaman var içimde Bana karşısında bi öbür yda ben pek anlıyorum Sene oldu 2019 lise bittikten sonra hiç görmemiştim onu Yalnızca rüyalarda görüyordum yetiyodu bana o Geçen ramazanda iftar yaptık 2 seneden sonradan o süre gördüm Yeniden içim ters etti O günden daha sonra daima aklımda 5 sene bi kızı sevdim o beni sevmeden daima ağladım , değdi mi hayır fakat inanın pişmanda değilimBenim içimde hala ümidim var

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt