Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

5 Senenin peşinde .

5 Senenin peşinde .
0
132

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2602 da başladı herşey lise 2 zamanından taa bu sene üniversite bitene dek mevzular derin gerçekten fakat olsun ;

herşey leventte işe başlamam ile gelişti işe girmeden önce facebook kapama açma kavgası yaşadık yeniden kapatmamı istedi kapatmadım tartışma ettik vs

aylar sonra bi gün iş çıkışı nevizade de arkadaşlarla eğlenildi içildi şarkılar oynamalar vs güzel gece geçirdik ta ama tüm fotoğraflar faceye atılıncaya dek kızlı erkekli ortamda bütün kızlarla olan fotoğraflar aynı gecenin ilerleyen saatlerinde facebookta etiketlenmiş olarak gören kız arkadaşım deliye döndü bi ton ağız dalaşı ettik ertesi günde 5 yıl sonunda ilk önce ayrılmak istedi Bende kibir yaptım galiba bişey demedim sen bilirsin tarzı konustum Dogum gününü bensiz kutladı faceden sildi ve dondurdu hemen whatsapptan resim falan değişiyor sürekli numaradan gittiği yerleri bende hemen olan takipteyim tabi Gelelim sorunumuza ;

ben bu kızı gerçekten seviyorum 5 senemi verdim basit yok uğraştık didindik pek Sizce konuşmalı mıyım özür dilemeli miyim ? Bu ara da başka bi kızla görüştüm ben 1 aydır konuşuyoruz 23 kez cafe de oturup lafladık eğlenceli güzel biri fakat benim aklım hala diğerinde Gerçekten aklım iyice nerde onuda bilmiyorum Bu yaptıgım şey aldatmaya girer mi ? ne yapayım ya az us verin vardır elbet aşk konularında benden deneyimli birileri

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt