Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

5.sınıf proje ödevleri

5.sınıf proje ödevleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
SOSYAL BİLGİLER
Misal Fotoğraflar (Atatürkün yapmış olduğu inkılâplardan üç parça başına seçilecek Bu inkılâplarla ilgili eski ve yeni oluşumları gösteren, karşılaştıran resim, yazı çalışması yapılacak
Ankarayı kapsayan duvar ilanı harita çizimi
Ankarayı kültürel, tarihi, ekonomik açıdan tanıtan, bol resimli bir tanıtım kitapçığı hazırlanması
Yöremizde yer alan tarihi bir eserin fotoğraflarının çekilerek duvar ilanı oluşturulması, bilgilerin rapor halinde sunulması
Bütün illerde (81 il) üretilen en önemli bitkiyi veya işlenen madeni, ya da o ilde yetişen hayvanı araştırarak; resimlerle zenginleştirilmiş bir tanıtım kitapçığı hazırlanması
İlimizi konu edinen Spor, Aktüel Haber, Ekonomi, Hava Durumu sayfalarını taşıyan aylık bir gazetenin çıkarılması
Karton üzerine oturduğumuz mahallenin krokisinin çizilmesi ve semt muhtarıyla semt hakkında bilgilendirici röportaj hazırlanması
Sivil savunma müdürüyle ilçemizin zelzele bölgesinde olması sebebiyle muhtemel büyük bir depremin sonuçlarını hafifletme konusunu baz alan görüşme yapılması, rapor halinde sunulması
Çocuk Hakları
Türkiye haritası ve bölgelerin coğrafi özellikleri
Türkiye haritasından yapboz yapımı
Bayrağımız
Yaşadığımız yerde sorun olarak gördüğümüz bir durumun çözümüne karşın, lokal yönetim birimlerini harekete vermek amacıyla kamuoyu meydana getirmek)
Okulumuz ve yakın çevresinin krokisini değişik materyaller kullanarak hazırlayınız
Yaşadığımız yerin tarihi, kültürel özellikleri, gelenek göreneklerini, oyun, müzik ve yemeklerini konu alan proje çalışması
Okulumuz ve yakın çevresinin krokisini öbür materyaller kullanarak hazırlayınız
Yaşadığımız yerin tarihi, kültürel özellikleri, gelenek göreneklerini, oyun, müzik ve yemeklerini konu bölge proje çalışması
Bölgemizin hesaplı, kültürel, iklim, yeryüzü şekilleri, eğitim, ulaşım ile ilgili araştırma

FEN VE TEKNOLOJİ
Sigara ve alkolün zararlarını anlatan çalışma yapılması
Güneş panellerinin (güneş toplayıcısı) nasıl yapıldığı ve nasıl çalıştığı
Termometre yapılması
Robot,konut,arabagibi bir nesne kasıtlı olarak, içini aydınlatmak üzere bir elektrik devresi hazırlayın
Okul bahçesinin aralıksız temiz olabilmesi için neler yapılabilir? Konu ile ilgili bir proje hazırlayın
14 jurnal ay gözlem raporu
Güneş saati yapılması
Dünya Güneş ve Ayın hareketini gösteren model hazırlama
Ses Kirliliğini önleyen bir proje
Masa lambası yapımı
Bilime emeği geçen bir bilim adamının yaşamını araştır (Edison, Newton)
Elektrik hangi yollarla üretilir? Elektriğin, santrallerden ve barajlardan evimize geliş öyküsü
Çağımızın en kayda değer hastalığı olan kanser hastalığına niçin olan etkenler ve korunma yolları
Güneş Tutulması ve Modeli
Suyun Canlılar İçin Önemi İle İlgili Araştırma
Dengeli Ve Tatmin Edici Besin İle ilgili Araştırma
Vitaminler Ve Bulunduğu Besinler konulu araştırma
Kaynama, Erime ve Donma Noktalarını Bilmenin Jurnal Hayatımıza Getireceği Yararlar
Güneş Paneli Hazırlama
Sürtünmenin Jurnal Yaşamımızdaki Yararlarını ve Zararları ile ilgili rapor
Kültür ve Turizm Bakanlığında çalıştığınız düşünülerek ülkemizdeki UNESCO Dünya
Iki Taraflı Servet Listesi içerisinde bulunan tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerimizi anlatan bir tanıtım kitabı hazırlama (Grup)
Enerji kaynakları nelerdir? Enerji kaynaklarının başvuru formu alanları nelerdir?
Hayatımızda Elektriğin Önemi ve Elektrik Devresi Hazırlama
Güneş Tutulması ve Modeli
Sindirim Organları Ve Sindirim Organları İle İlgili Maket Hazırlama
Boşaltım Organları ve Boşaltım Organları İle İlgili Maket Hazırlama *

858,496Konular
981,791Mesajlar
29,859Kullanıcılar
zwexyee31Son üye
Üst Alt