5 Soruda Makyaj Temizleme makyaj soruları suna dumankaya göz makyajı arıtma Makyaj temizlemek çoğu süre baskı gelsede biliyoruz ancak cilt bakımı için makyajı arındırmak çok kayda değer ve kesin kuralları bulunuyorİşte size makyaj arıtma hakkında 5 soru ve cevabı5sorudamakyajtemizleme5c4ee4c5acc34gifalt :tik: :tik: :tik: 1548674241 1548674241 5sorudamakyajtemizleme5c4ee4c5b2869gif5sorudamakyajtemizleme5c4ee4c5b2869gif 5sorudamakyajtemizleme5c4ee4c5b2869gif 1 Bir Takım Akşamlar Makyajımı Silmeye Üşeniyorum Böyle Zamanlarda Sabah Kalktığımda Ne Yapmalıyım? Akşam yapmanız gereken işlemi sabahleyin yapabilirsiniz Cildinizi makyaj temizleyicisi bir ürün ile temizledikten sonra sabahtan kullandığınız toniğinizi uygulayabilirsiniz Oysa her tarafta makyaj yapacaksanız, biraz beklemelisiniz Arıtma işleminden hemencecik sonra fondöten sürerseniz, cildiniz parlar ve fondötenin dayanıklılık süresinde azalma meydana gelebilir Makyaj Arıtıcı Ürünlerin Cildi Tedavi Edici Bir Etkisi Var Mı? Her gün cildinizi temizleyerek cildinizin yaşlanma sürecini geciktiriyorsunuz Yani makyaj temizlemek gelecek için koymak demektir Bazen bu temizleme işlemi doğru farkında olmadan cildinizde meydana gelen bakterilerden arınırıyorsunuz, ara sıra ise tıkanmış gözenekleri boşaltıyorsunuz Bir şekilde cildinizin yaşlanmasına neden olan sorunları çare etmiş oluyorsunuz 3 Çok Yoğun Bir Göz Makyajı Yapıyorum Ve Makyajı Silerken Zorlanıyorum Kirpiklerimin Kopacağından Korkuyorum Ne Yapmam Gerekiyor? Yoğun göz makyajı yapan kadınlara genellikle gözler için özel olarak üretilmiş makyaj temizleyici ürünler öğüt ediliyor Yalnız göz makyajınızı temizlerken kullandığınız pamuğa çok miktarda mahsul dökmek yerine pat diye artı pamuk kullanmaya özen göstermeli, pamuğu bir müddet gözünüzün üzerinde tuttuktan sonra kirpiklerinizi aşağıdan yukarıya içten silmeyi denemelisiniz Bu Nedenle kirpiklerinizde herhangi bir kopma işlemi meydana gelmez 4 Ara Sıra Suya Karşı Dayanıklı Maskara Kullanıyorum Fakat Sonradan Silmekte Zorluk Çekiyorum Bunun İçin Özel Bir Usul Var Mı? Su ve yağ olmak üzere iki bazlı ürünleri tercih etmelisiniz Ürünün yağ bazlı kısmı makyajı temizlerken, su bazlı kısmı yumuşatıyor ve kirpiklerin zarar görmesini engelliyor 5 Sadece Yüz İçin Olan Makyaj Arıtıcı Ürünü Gözlerimde De Kulanabilir Miyim? Tabi oysa kullanabilirsiniz Oysa uygulama sırasında gözünüzü kapalı tuttuğunuza itina göstermeli ve gözünüzü açmadan önce adamakıllı yıkamalısınız Göz makyajınızın iyice sildiğinden belirli almak için de pamukta herhangi bir iz görmeyene kadar silme işlemine devam etmelisiniz Burada dikkat etmeniz gereken en kayda değer şey benzer pamuğu birkaç defa kullanmamak Uzmanlar makyaj temizlerken aralıksız pak pamuk kullanılmasının daha faydalı olduğunu dile getiriyor