Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

5 ve 6 Tuşları Hariç Diğer Tuşlar Çalışmıyor

5 ve 6 Tuşları Hariç Diğer Tuşlar Çalışmıyor
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Klavyemde Üst Sayı Tuşlarından 1 2 3 4 7 8 9 0 Tuşları Çalışmıyor Sadece 5 ve 6 Tuşları Çalışıyor Sorunu Bir Türlü Çözemedim İnternette Araştırma Yaptım Fn+F11 Yaparsan Düzelir Diyenler Var Fakat Ben Masaüstü Bilgisayar Kullanıyorum ve Kllavyemde Fn Tuşu Yok Ne Yapabilirim Bu Sorunu Çözmek İçin Oyun Oynayamıyorum Lütfen Yardımcı Olun

EDİT:Klavyemde Sadece Üst Sayı Tuşlarından 1 2 3 4 7 8 9 0 Çalışmıyor Diğer Tuşlar Sorunsuz Çalışıyor

Similar threads

Klavyemde Üst Sayı Tuşlarından 1 2 3 4 7 8 9 0 Tuşları Çalışmıyor Sadece 5 ve 6 Tuşları Çalışıyor Sorunu Bir Türlü Çözemedim İnternette Araştırma Yaptım Fn+F11 Yaparsan Düzelir Diyenler Var Fakat Ben Masaüstü Bilgisayar Kullanıyorum ve Kllavyemde Fn Tuşu Yok Ne Yapabilirim Bu Sorunu Çözmek İçin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Klavyemde Üst Sayı Tuşlarından 1 2 3 4 7 8 9 0 Tuşları Çalışmıyor Sadece 5 ve 6 Tuşları Çalışıyor Sorunu Bir Türlü Çözemedim İnternette Araştırma Yaptım Fn+F11 Yaparsan Düzelir Diyenler Var Fakat Ben Masaüstü Bilgisayar Kullanıyorum ve Kllavyemde Fn Tuşu Yok Ne Yapabilirim Bu Sorunu Çözmek İçin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Numpad Tuşu nedir Numpad Tuşu Hakkında bilgi Numpad tuşları, her masaüstü bilgisayarda bulunur klavyenin en sağında bulunur Fakat birçok laptopta yok Ascii kodlarını girebilmek için numpad sayısal tuşlarına ihtiyaç duyulmaktadır Bunlar Notebook klavyelerinde yeni meydana çıkan 17lik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
Numpad Tuşu nedir Numpad Tuşu Hakkında bilgi Numpad tuşları, her masaustu bilgisayarda bulunur klavyenin en sağında bulunur Fakat coğu laptopta yok imagesnumpadtusuhangisi5b04994c235b1 Ascii kodlarını girebilmek icin numpad sayısal tuşlarına ihtiyac duyulmaktadır Bunlar Notebook...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7K
Klavyenizde Gr Tuşu Çalışmıyorsa Yapmanız Gereken Klavyede Gr Tuşu Çalışmıyor Yardım Klavyede Gr Tuşu Çalışmıyor Çözüm Sevgili melekler, en son sizlerle paylaştığımız klavyede eşittir işareti yapılışı ile ilgili bilgiler verdiktan sonradan bu sayfamızda da Klavyede Gr Tuşu Çalışmıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,497Konular
981,905Mesajlar
29,929Kullanıcılar
MuhammedcanSon üye
Üst Alt