Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

55 Bin kişiye Avrupada Bedava Eğitim

55 Bin kişiye Avrupada Bedava Eğitim
0
148

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Avrupada Ücretsiz Eğitim

Avrupa Birliği (AB) Bakanı Baskın Bağış, 'Hayat Boyu Öğrenme ve Gençlik Programları' projesi dahilinde Conrad Otel'de medya yöneticileri ile kahvaltıda bir araya geldi Türkiye'nin son yıllarda elde ettiği başarılardan bahseden Bağış, Türkiye bu kazanımlarını elde ederken, Avrupa'da Türkiye'ye dil uzatan, Türkiye'nin içerisinde de var fakat özellikle açık havada Türkiye'nin bu sürecine odun parçası koymaya çalışan zihniyetler olduğunu görüyoruz Onlara da diklenmeden, dikey duruşumuzu sergiliyoruz Anladıkları dilden zorunlu mesajlarıveriyoruzdiye konuştu

Avrupa'da rahat vizyonlu siyasetçilerin engelleme çalışmalarına karşın Türkiye'nin AB yolunda ilerlemeye devam ettiğini vurgulayan Bağış, Papaza kızıp oruç bozmamak gerekiyor Biz AB sürecinde attığımız reform adımlarını Avrupalılar için yok, kendi vatandaşlarımızın yaşam standartlarını kuvvetlendirmek için gerçekleştiriyoruz O çerçevede bu reformlara devam etmemiz lazım Bu sene 55 bin vatandaşımız AB üyesi ülkelere eğitim amaçlı gönderilecek Bu ayrıntılarıyla AB fonları ile yok, yüzde 6065'i AB fonlarıyla,yüzde 3540'ı da bizim kendi ulusal fonlarımızla gerçekleşecek Lakin 55 bin kişinin vizyonu genişleyecek Bu 55 bin birey ülkeye döndükten daha sonra yaptıkları hizmetlerde çok öbür bir performans sergileyecekler Bu da onların muhatap oldukları kişileri etkileyecekdedi

Bağış, konuşmasının gerisinde 2006 yılında proje kapsamında İngiltere'de eğitim aldıktan daha sonra Türkiye'de işe başlayan bir aşçıya bakanlık rozetini taktı

*

858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt