Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

55 yaşındaki milyarder partiyle iş hayatına veda ediyor

55 yaşındaki milyarder partiyle iş hayatına veda ediyor
0
55

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
55%2Dyasindaki%2Dmilyarder%2Dpartiyle%2Dis%2Dhayatina%2Dveda%2Dediyor%2D224893%2Ejpg

Sıradışı uygulamaları ve değişik teklifleriyle bilinen Jack Ma, 20 yılın akabinde resmen misyonunu bırakmaya hazırlanıyor. 55 yaşına girecek olan Ma, bundan sonra eğitim ve hayır işlerine odaklanmayı planlıyor.

Lakin Ma, 2020 yılına kadar idare şurasında yer almanın yanı sıra firmanın ömür uzunluğu ortağı olmayı da sürdürecek.

'DÜNYA BÜYÜK VE DAHA GENCİM'

Toplumsal medyadan bir bildiri paylaşan Ma, “Ben her vakit ileriye bakan bir beşerim. Geçmişe bakmayı istemiyorum. Hâlâ takip edecek pek çok hayalim var. Beni tanıyanlar bilir ki başıboş oturmayı sevmem. Dünya büyük ve ben de daha gencim, hasebiyle yeni şeyler denemek istiyorum” tabirlerini kullandı.

Geçen yıl emekli olacağını duyuran Ma, altı yıl evvel Alibaba'nın CEO'su olmaktan vazgeçmiş ve vazifesi devretmişti.

Hâlihazırda Alibaba’nın CEO’luğunu yürüten Daniel Zhang’ın başkanlık misyonunu Ma’dan devraldığı açıklandı.

Eski bir İngilizce öğretmeni olan Jack Ma, ABD seyahatinde internetle tanışmasının akabinde ülkesi Çin’e dönerek Hangzhou kentinde küçük bir apartman dairesinde 199 yılında Alibaba’yı kurmuştu.

Forbes datalarına nazaran Ma’nın şahsî serveti yaklaşık 40 milyar dolar, Alibaba’nın mevcut piyasa değerininse 480 milyar dolar düzeyinde olduğu belirtiliyor.

858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt