Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

6 ekim salı gunu okullar tatil mi

6 ekim salı gunu okullar tatil mi
0
216

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
6 ekim salı gunu istanbulda okullar tatil mi?

20192019 Eğitim oğretim sezonu gecikmeli olarak ders başladı ama istanbulda oğrenim goren oğrenciler 6 ekim salı gunu istanbulun kurtuluş gunu nedeniyle tatil olacağına dair soylentiler var
Henuz resmi ağızlardan acıklanan bir şey yok Acil bir durum olmadığı surece hangi durumlarda okullar tatil ediliyor inceleyelim;

Resmi Tatil Gunleri

Madde 11 — Resmi tatil gunleri şunlardır:

a) Cumhuriyet Bayramı (28 Ekim oğleden sonra başlar, 29 Ekim gunu toren yapılır ve akşamı sona erer)

b) Yılbaşı tatili (1 Ocak gunu)

c) Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı, (23 Nisan gunu torenden sonra başlar 24 Nisan akşamı sona erer)

d) Ataturk'u Anma ve Genclik ve Spor Bayramı (19 Mayıs gunu torenden sonra başlar ve 20 Mayıs gunu akşamı sona erer)

e) Zafer Bayramı (30 Ağustos gunu)

f) Ramazan Bayramı (Arife gunu saat 1300'te başlar 3,5 gundur)

g) Kurban Bayramı (Arife gunu saat 1300'de başlar 4,5 gundur)

h) Mahalli kurtuluş gunu (1 gun)

6 Ekim İstanbul'un Kurtuluş gunu ama okullar tatil değil

Similar threads

19 Mayıs 2019 Pazartesi gunu tum okullar ve işyerleri resmi tatilden faydalanıyor Gectiğimiz sene yaşanan bilinmezlik kargaşasından sonra bu sene hazırlanan calışma takviminde 19 Mayıs 2019 Pazartesi gununun resmi tatil olduğu duyuruldu Hazırlanan yonetmelikte Ataturk ’u Anma ve Genclik ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
6 ekim salı günü istanbulda okullar tatil mi? 20192019 Eğitim öğretim sezonu gecikmeli olarak ders başladı lakin istanbulda öğrenim gören öğrenciler 6 ekim salı günü istanbulun kurtuluş günü nedeniyle tatil olacağına dair söylentiler var Demin devlete ait ağızlardan açıklanan bir şey yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
19 Mayıs Ataturk'u Anma ve Genclik ve Spor Bayramı sonrasında okullar ve resmi daireler tatil mi? Gectiğimiz yıl cok tartışılan ve karmaşıklığa neden olan bu konu 2019 yılında bir karara bağlandı 20192019 eğitim oğretim yılı icin calışma takvimi ilgili yonetmelik hukumleri cercevesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
260
images2019yilindakacguntatilyapacagiz5b03502163ff6 2019 yılında toplamda 13 tam gun tatil yapacağız Tabi kış aylarında yaşanan soğuk tatillerini saymıyoruz Ayrıca kurban bayramında pazartesi gununude tatile dahil etme imkanı olabileceği goz onunde bulundurulmalı İşte 2019 yılının resmi tatil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı yalnızca cocuklara tatil 22 Nisan Salı gunu tum okul ve resmi kurumlar rutin bir şekilde calışacak 23 Nisan Carşamba gunu ise tum okullar ve resmi kurumlar tatil 24 Nisan 2019 Perşembe gunu ise tatilden sadece ilk ve ortaokul oğrencileri yararlanacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,509Konular
980,843Mesajlar
30,690Kullanıcılar
cxanerSon üye
Üst Alt