Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

6 Ekim Salı İstanbul ’da okullar tatil mi

6 Ekim Salı İstanbul ’da okullar tatil mi
0
128

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
6 Ekim 2019 Salı İstanbul ’da okullar tatil mi

6 Ekim 1923 tarihinde 3Kolordu İstanbul ’u düşman işgalinden kurtarmıştır Bu sebeple her sene 6 Ekim de, İstanbul ’un Kurtuluş Günü olarak kutlanıyor Bir fazla öğretmen ve öğrencinin merak ettiği 6 Ekim 2019 İstanbul ’da okullar tatil mi?

Millli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği ’nin 11 maddesinde, “Kurtuluş Günü sayılan gün ilgili il veya ilçe için okulların “1 gün süreyle tatil edileceği belirtilmiştir

Bağlı bu yönetmeliğe tarafından İstanbul ’da il ve ilçe merkezlerinde bütün öğrenciler ve öğretmenler 6 Ekim Salı günü okulların tatil olup olmadığını merak ediyor İstanbul ’un kurtuluşu bununla beraber mahalli bayram olarak kutlanacaktır Kutlamalar ve törenler sebebiyle İlköğretim seviyesindeki bütün okulların tatil olması gerekiyor

Bu durumda Muhtemelen 6 Ekim 2019 Salı günü İstanbul ’da okullar tatil olacak!

*

Similar threads

6 Ekim 2019 Salı İstanbul’da okullar tatil mi images6ekim2019saliistanbuldaokullartatilmi5ad10b08ebed8 6 Ekim 1923 tarihinde 3Kolordu İstanbul’u duşman işgalinden kurtarmıştır Bu sebeple her yıl 6 Ekim de, İstanbul’un Kurtuluş Gunu olarak kutlanıyor Bir cok oğretmen ve oğrencinin merak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
6 ekim salı günü istanbulda okullar tatil mi? 20192019 Eğitim öğretim sezonu gecikmeli olarak ders başladı lakin istanbulda öğrenim gören öğrenciler 6 ekim salı günü istanbulun kurtuluş günü nedeniyle tatil olacağına dair söylentiler var Demin devlete ait ağızlardan açıklanan bir şey yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
8 ocak 2019 okullar tatil mi istanbul İSTANBUL İstanbul Valisi Şahin, Don ve buzlanma ihtimali ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar sebebiyle 8 Ocak Perşembe günü eğitimeöğretime bir gün ara verilmiştirdedi Bursa'dan Ilk Tatil Haberi Geldi Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Bursa'nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
17 Ocak Salı günü hangi illerde okullar tatil Pazar akşamı başlayan kar yağışı Pazartesi günüde etkisini gösterince yurt genelinde öyle fazla okulda eğitim ve öğretime ara verildi Yağışın devam etmesi durumunda Salı günüde okulların tatil olmaı bekleniyor Yapılacak açıklamaya göre 17 Ocak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
24 Nisan'da Okullar Tatil Olacak mı 23 Nisan Ulusal Hakimiyet Çocuk Bayramı sonrası tatil olup olmayacağı merak konusu olduİstanbul'lu öğrencilere İstanbul valiliğinden müjdeli bir haber geldi 23 Nisan Ulusal Bağımsızlık ve Çocuk Bayramı sonası 24 Nisan günü İstanbul'daki ilkokulların tatil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,496Konular
981,871Mesajlar
29,915Kullanıcılar
Üst Alt