Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

6 Kez Polise Şikayet Etti! Genç Kızın Hayatını Kâbusa Çeviren Sosyal Medya Sapığı

6 Kez Polise Şikayet Etti! Genç Kızın Hayatını Kâbusa Çeviren Sosyal Medya Sapığı
0
33

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-b2198606208690a0472d227805d1478f320a53ba.jpg

Samsun’da yaşayan Semranur Geçer, bir yıldır toplumsal medyadan kendisini bildirileriyle taciz eden Kaan Özel'i altı sefer polise şikâyet etti. Özel, her seferinde tabiri alındıktan sonra özgür kalırken, uzaklaştırma kararına karşın ileti göndermeye devam etti. Geçer, son olarak savcılığa cürüm duyurusunda bulunurken, "Beni bu adamdan kurtarın” diyerek yardım istedi.

Hürriyet'ten Aydemir Kadıoğlu'nun haberine nazaran, Samsun’da yaşayan Semranur Geçer’in (18) kâbusu bir yıl evvel başladı. Hiç tanımadığı Kaan Özel (45) isimli bir kişi toplumsal medya hesaplarına ileti göndermeye başladı. Semranur Geçer de bildirilere karşılık vermeyip Özel’i engelledi. Lakin her engellemeden sonra Özel, yeni onlarca hesap açarak bildiri göndermeye devam etti. Vefat içerikli iletilere dayanamayan Geçer, Özel’i altı kere polise şikâyet etti. Özel, her seferinde sözü alındıktan sonra hür kaldı. Uzaklaştırma kararına karşın bildiri göndermeye devam etti.

Beni bu adamdan kurtarın

Semranur Geçer, son olarak savcılığa cürüm duyurusunda bulundu. Özel, bir müddet tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi. Tahliyesiyle birlikte iletileri katlanarak arttı. Semranur Geçer, “Ölü bebek fotoğrafları gönderiyor, daima ölmekten bahsediyor. Olağan bir insan olsa bu kadar huzursuz olmayacağım. En son telefon numaramı buldu. 70’ten fazla Instagram hesabı açtı. Hiç durmuyor farklı farklı numaralardan arayıp duruyor. Tahminen yardım ederler diye ailesine ulaştım lakin değişen bir şey olmadı. Sabahtan beri 6-7 tane hesap açtı beni tahrik edecek şeyler yazıyor. Beni bu adamdan kurtarın” diyerek yardım istedi.

858,465Konular
981,141Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt