6 kiloluk bebek ilgi odağı oldu 6 kiloluk bebek ilgi odağı oldu 1549036660 1549036660 6kilolukbebekilgiodagioldu5c546c79305e26kilolukbebekilgiodagioldu5c546c79305e2 http:img63imageshackusimg637969bebek6kilozb1 İSTANBUL (İHA) Yeşilpınar'da Fatma Çezik, yaklaşık 6 kilo ağırlığında ve 57 santimetre boyunda bir bebek dünyaya getirdi Ebrar Ecem isimli bebek anne ve babasını mutluluğa boğarken, hastane personelinin de ilgi odağı oldu Eyüp Yeşilpınar'da dokuma işçisi olan Fatma Çezik, dün gece doğum sancılarının başlaması üzerine Küçükköy Özel Bilge Hastanesi'ne gitti Yapılan kontrollerde bebeğin iri olduğunu ve sezaryenle doğum yapılmasını kararlaştıran doktorlar, Çezik'i ameliyata aldı 5 kilo gram ağırlığında ve 57 santimetre boyunda bir kız bebek dünyaya getiren Çezik, bir vakit teftiş aşağı tutulduktan sonra bugün taburcu edilerek evine gönderildi Tombulluğu nedeniyle hastane personelinin de alaka odağı olan Ebrar Ecem isimli bebek, ailede de mutlulukla karşılandı Fatma Çezik, Ebrar Ecem'in 3 çocuğu olduğunu belirterek, Daha önceki çocuklarım da şişman doğmuştu 12 yaşımdaki kızım 6 kilo, 11 yaşındaki oğlum ise 45 kilo olarak dünyaya geldi Ecem'in de ağır olmasını bekliyordum Onun için fazla şaşırmadımdedi Ecem bebeğin hastanede ilgi odağı haline geldiğini bildiren Çezik, Dünyaya geldikten daha sonra hekim 'tıpkı bana benziyor, benim gibi tombul' dedi Hastane personeli de onu çok sevdi Fazla şükür kontrollerinde herhangi bir rahatsızlık da çıkmadıdiye konuştu Ecem bebeğin dünyaya gelmesiyle Çezik ailesinin Yeşilpınar'daki evi de komşularının akınına uğradı