Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

6 kişi hayatını kaybetti! ABD e-sigaraları yasaklıyor

6 kişi hayatını kaybetti! ABD e-sigaraları yasaklıyor
0
44

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
Elektronik%2Dsigara%2Ddaha%2Dzararli%2Dcikti%2D214254%2D20181219083131%2Ejpg

Yaşanan vefatları hakkında açıklamada bulunan ABD Lideri Trump, elektronik sigaraların piyasadan kaldırılması için gerekli adımların atılacağının sinyalini verdi.

ABD basını, Kansas eyaletinde yaşayan ve elektronik sigara kullandığı bilinen 50 yaşındaki bir bayanın, daha'gizemli akciğer hastalığı' nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

ABD'de e-sigaralar yasaklanıyor

Yaşanan ölümlerin artması nedeniyle ABD'de e-sigaranın yasaklanması gündeme gelmişti. Bahse ait açıklama yapan ABD Lideri Donald Trump, elektronik sigaraların piyasadan kaldırılması için adım atacaklarını açıkladı.

6 kişi hayatını kaybetti

Kansas Eyaleti Sıhhat ve Etraf Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, elektronik sigarayla alakalı 'gizemli akciğer hastalığı' nedeni ile bir kişinin daha hayatını kaybettiğini duyurdu. Hastalık Denetim ve Tedbire Merkezi (CDC) ise bu olay ile ülke çapında elektronik sigarayla gerçekleşen ölümlerin sayısının 6'ya çıktığını açıkladı.

Hali hazırda toplam hadise sayısının 450 olduğu ve hepsinin elektronik sigara kullanımı sonrası akciğer sorunu yaşadığı belirtildi. Ölüm ve hastalık olaylarının soruşturma altında olduğu belirtilirken; vatandaşlara, elektronik sigara kullanmamaları tavsiye edildi.  

Gizemli akciğer hastalığı

ABD Hastalık Denetim ve Tedbire Merkezi (CDC), elektronik sigara kullanan şahıslarda görülen ve şimdi tıbbi olarak tanımlanamayan bu hastalığı, 'gizemli akciğer hastalığı' olarak isimlendiriyor.

Trump: Piyasadan kaldırılacak

Öte yandan ABD Lideri Trump, son günlerde ABD'de 6 kişinin vefatına yol açan aromalı elektronik sigaraların piyasadan kaldırılması için adım atacaklarının sinyalini verdi.

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt