Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

6 üniversitede yeni fakülteler kuruldu

6 üniversitede yeni fakülteler kuruldu
0
53

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
Okuyana%2Dhayat%2Ddaha%2Dzor%2DUniversiteliye%2Daz%2Dis%2Daz%2Dmaas%2D205582%2D20180521092636%2Ejpg

Karara nazaran iki Vücut Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kapatılırken ortalarında iki spor bilimleri fakültesinin de bulunduğu yeni fakültelerin kurulması kararlaştırıldı.

Antalya Bilim Üniversitesi‘ne bağlı Sıhhat Bilimleri Fakültesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi‘ne bağlı Diş Hekimliği Fakültesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi‘ne bağlı Diş Hekimliği Fakültesi, Iğdır Üniversitesi‘ne bağlı Sıhhat Bilimleri Fakültesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi‘ne bağlı Spor Bilimleri Fakültesi ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi‘ne bağlı Spor Bilimleri Fakültesi kuruldu.

Ayrıca Munzur Üniversitesi‘ne bağlı Hoş Sanatlar Fakültesi’nin ismi Hoş Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Fakültesi olarak değiştirildi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi‘ne bağlı Vücut Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi‘ne bağlı Vücut Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kapatıldı. 

Similar threads

Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulması ve kapatılması ile adlarının değiştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'de yer alan bir başka Cumhurbaşkanı kararı ile Suriye'de, Gaziantep Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulması ve kapatılması ile adlarının değiştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Bandırma Onyedi Eylül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı olarak fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulması ve kapatılması hakkındaki Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara nazaran, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak İnegöl ilçesinde İnegöl Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Necmettin Erbakan Üniversitesine bağlı olarak Ereğli ilçesinde Veterinerlik Fakültesi kuruldu. Ardahan Üniversitesine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
2019 Özel Üniversite Fiyatları 2019 2019 Özel Üniversite Ücretleri Öğrencilere paralı eğitim veren vakıf üniversiteleri 20192019 eğitimöğretim ücretlerini ilan etti Buna tarafından, en fazla fiyat çoğunlukla tıp, diş hekimliği ve eczacılık fakülteleri için belirlenirken, lisans programlarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt