60 Yıldır (paylaşım üstüne) Soğuk bir kış akşamı, McDonalds'ın kapısından içeri yaşlı bir amcayla teyze girmişler, bir masaya oturmuşlar Derken amca kasaya gidip 1 hamburger, 1 büyük tepe patates ve bir büyük Cola almış Elinde tepsiyle masaya dönmüş, hamburgeri ikiye bölerek yarısını teyzenin önüne koymuş, sonra tüm patatesleri tek tek sayarak onların da yarısını teyzeye vermiş, sonra Cola kutusunu da ortaya koymuş Cümbür Cemaat Ne tatlılar iki tonton buraya gelmişler, bir karakter yemeği ikisi paylaşıyordiye onlara bakarken farketmişler fakat teyzenin önünde hamburgerle patatesler olduğu gibi duruyor Kadıncağız kocasının afiyetle yemek yiyişini seyrediyor Sonunda çalışanlardan biri dayanamamış, yanlarına gitmiş: Affedersiniz, ben sizi izlemekten kendimi alamadım Lütfen müsade verin size bir mönü de ben ısmarlayayım Ihtiyar amca Teşekkür ederizdemiş fakat biz halimizden memnunuz 60 yıldır evliyiz ve herşeyimizi işte böyle paylaşırızGenç adam teyzeye dönmüş: Peki fakat teyzeciğim, siz niçin hamburgerinizi patateslerinizi yemiyorsunuz? Neyi bekliyosunuz? Yaşlı teyze cevap vermiş: Kocamın yemeğini bitirip, takma dişleri bana vermesini özel baskı