Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

6yıldır Aşık oldugum kişiyle Dost oldum..Yardm edin lütfen..

6yıldır Aşık oldugum kişiyle Dost oldum..Yardm edin lütfen..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar 20 yasındaym bundan 6 yıl önce lise hazırlk sınıfında bi kızdan cok hoslandm zamanla aşk a dönüştüOna acılacaktm fakat birisiyle cıkmaya basladıyaklasık 2 sene onunla cıktı bu sırada bende onunla ister istemez arkadaş oldmDikkat edin Arkadas demiyorum dost oldm diyormDost oldugum için duygularımı gidip ona söyleme cesaretini bulamadım hiçbir zmnNasıl söyleyebilirdim kisüre gecti bu dostluk ilerledi ilerledialiesi teyzesi yengesi defalarca tanır bilir beniher zmn her zorlukta birbirimizin yanında oldkYıllarca ck zorlandımkendimi onun yalnızca dostu oldugumu söyleyerek buna inandrmaya calıstm ama olmadı olmuyordu işteHep onun sevgililerini dinledmBen deliler gibi onu severken o baskasıyla cıkar başka biri her seferinde onu üzer ben ise onu teselli ederdmZaman herseyin ilacıdır derlerdi peki dedm aradan 6yıl gecti bende değişen hiç birsey olmadıEn son bi cocuga asık oldu onunla cıktılar cok sewdi resmi olarak taptı bebeye cocuk onu iplemedi günlerce haftalarca agladı 3 kere ayrıldı lakin onsz yapamadı baştan cıktıen son 15 gün önce ayrıldı ara ara aklına gelince yine aglıyorBen ise tekrar onu avunma ediyor içimdeki cıkmak için debelenen sırrı bastırıyorumBu her zaman böyle mi gitcek??Sizce napmam gerekiyor??söylersem olur ya dostlugumz bitcek buna hiç dayanamamPeki ya söylemeyim böle dewam mı etsin??Bugune dek asık oldugm ilk kız kimseylede cıkmadımaklımda o warken nası cıkyım

Ewet arkadaslar gercekten yardımınıza ihtiyacm war en iyi ilac olan zaman bile tedavi olamadışimdi napmam gerek???

858,496Konular
981,850Mesajlar
29,896Kullanıcılar
Adflkco1Son üye
Üst Alt