Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

7 Buyuk Gunah Nelerdir

7 Buyuk Gunah Nelerdir
0
263

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
7 Buyuk Gunah Nedir,yedi buyuk gunah nedir,islamda 7 gunah,islamda 7 buyuk gunah

Dinimizde 7 buyuk Gunah

1 Allah’a şirk, ortak koşmak

2 Buyuculuk

3 Katillik

4 Harpten kacmak

5 Yetim malı yemek

6 Faizcilik

7 Namuslu kadına iftira etmek (Buhari, Muslim)

(Başka bir hadisi şerifte de, yedi buyuk gunah icinde Musluman olan ana babaya asi olmak ifadesi geciyor)

Similar threads

İslamiyette Yedi Buyuk Gunah Nelerdir? Yedi Buyuk Gunah Hangileridir 7 Buyuk gunah Yedi buyuk gunah şunlardır: 1 Allaha şirk, ortak koşmak 2 Buyuculuk 3 Katillik 4 Harpten kacmak 5 Yetim malı yemek 6 Faizcilik 7 Namuslu kadına iftira etmek (Buhari, Muslim)
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Gunah Nedir Sozluk Anlamı? Gunah: Allah'ın emirlerine ters olan davranışlar ve soylenen sozler, İslam dininde suc kabul edilmiştir Bunlarada Gunah denilmiştir Buyuk gunahlar: 1 Şirk 2 Sihir 3 Adam Oldurmek 4 Faiz Yemek 5 Yetim malı yemek 6 savaştan kacmak 7 İffetli ve namuslu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Bazı kimseler namaz kılmayan, icki icen, acık gezen veya başka gunah işleyen bir kimse, boşuna oruc tutmamalı diyorlar Bu soz doğru mudur acaba? Hayır, dinimize aykırıdır Birkac gunah işleyenin, diğer gunahları da yapması gerekmez Hem oruc tutup hem de gunah işleyen kimse, oruc tutmakla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Gunah anlamı Gunah ne demek Gunah manası Gunah: Allah'ın haram kıldığı herhangi bir şeyi yapmaktır Gunahlar İki Kısımdır Buyuk gunahlar, Kucuk gunahlar Başlıca Buyuk Gunahlar Allah'a ortak koşmak, Adam oldurmek, Namuslu kimseye iftira etmek, Zina etmek, Harpten kacmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
7 Büyük Günah Nedir,yedi büyük günah nedir,islamda 7 günah,islamda 7 büyük günah Dinimizde 7 büyük Günah 1 Allah ’a şirk, müşterek koşmak 2 Büyücülük 3 Katillik 4 Harpten kaçmak 5 Babasız malı yemek 6 Faizcilik 7 Namuslu kadına kötülemek (Buhari, Müslim) (Başka bir hadisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt