7 Şehit Daha !! Siirt ve Hakkari'de 7 askerimiz şehit oldu yeniden meleklerim7sehitdaha5c549813e9d1bgifalt :uhu: :uhu: :uhu: 7 si vefat etti 4 her birine ise yaralandi7sehitdaha5c549813e9d1bgifalt :uhu: :uhu: :uhu: Vefat edenlere allahtan rahmet diliyorum ailelerine, o başlıca ve babalara sabir versin ulu rabbim7sehitdaha5c549813e9d1bgifalt :uhu: :uhu: :uhu:7sehitdaha5c549813e9d1bgifalt :uhu: :uhu: :uhu: Yaralanlarada ivedi sifa diliyorum ve güc zor diliyorum7sehitdaha5c549813e9d1bgifalt :uhu: :uhu: :uhu: Siirt'in Eruh ilçesinde terörsitlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 5 asker şehit olurken 4 asker de yaralandı Dün akşamdan beri süren çatışmaların ardından bugün Kiraz Dağı eteklerinde PKK terör örgütü ile girilen sıcak çatışmada 5 evladımızın şehit düştü, 4'ü de yaralandı Yaralı asker bölgedeki askeri hastanede tedavi altına alındı HAKKARİ'DE 7 ŞEHİT Türkiye Siirt'ten gelen bu acı haberle sarsılırken bir acı haber de Hakkari'den geldi Hakkari Çukurca'da sarp kayalık bölge olan Kazan Vadisi'nde emniyet güçleriyle teröristler aralarında meydana çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu Hakkari Dağ ve Komondo Tugayı'nda birlikler bölgeye sevk edilirken, çatışmanın sürdüğü kaydedildi ÖZEL TİMLER BÖLGEDE Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, teröristlerle çatışma meydana çıkan bölgeye jandarma özel harekat timleri sevk ediliyor Hakkari'ye inen fazla sayıda Skorsky helikopter, burada bekleyen jandarma özel harekat timlerini çatışmanın çıktığı bölgeye götürüyor Terör örgütü PKK mensuplarının etkisiz hale getirilmesi için bölgede geniş çaplı işlem başlatılmıştı DİYARBAKIR'DA MAYIN YIKIM EDİLDİ Diyarbakır’ın Dicle ile Ergani ilçelerini birbirine bağlayan karayolunun Bademli Köyü kesiminde PKK’lı teröristlerin 15 kilo amonyum nitrat kullanarak karayoluna tuzakladığı el yapımı mayın, bölgede devriye görevi yürüten güvenlik güçleri göre tesbit edildi Karayolu trafiğe kapatılarak, mayın etkisiz ışık halkası getirildi