Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

7.Sınıf SBS Soru ve Cevapları

7.Sınıf SBS Soru ve Cevapları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İlköğretim 7 sınıf öğrencilerinin katıldığı ve saat 1000 ’da başlayan SBS, 1140 ’da sona erdi Sınavda 990 bin 774 aday, 100 dakikada 90 soru çözdü
OKS ’nin yerine getirilen ve bu sene birincil defa uygulanan SBS, 544 merkezde toplam 6 bin 771 yapı, 114 bin 692 salonda yapıldı Saat 1000 ’da başlayan ve 1140 ’da sona eren sınavda öğrenciler Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Yabancı Dil derslerinden toplam 90 soru çözdü Sınava, bugün 514 bin 889 ’u erkek, 475 bin 885 kız aday edinmek üzere toplam 990 bin 774 namzet katıldı Adaylar, imtihan salonuna imtihan antre belgesi ve nüfus cüzdanlarını getirerek girdiler Öğrenciler 100 dakika boyunca dersliklerde terlerken, velilerde mektep bahçelerinde ter döktü

EN YÜKSEK PUAN DEĞERLENDİRİLECEK

SBS ’de öğrencinin aldığı en yüksek puan değerlendirmeye alınacak SBS, öğrencinin son üç yıldaki performansını ölçüyor Üç yılın sonunda sınavdan alacağı toplam puana tarafından bir ortaöğretim kurumuna yerleştiriliyor
SBS ’de sınav sonuçlarının açıklanmasını takip eden 10 günde, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ’ne dilekçeyle başvurularak itiraz edilebilecek

A KİTAPÇIĞI SORULARI İÇİN TIKLAYIN

A KİTAPÇIĞI YANIT ANAHTARI İÇİN TIKLAYIN

B KİTAPÇIĞI SORULARI İÇİN TIKLAYIN

B KİTAPÇIĞI CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYIN *

858,460Konular
981,107Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt