Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

7 Yaş Altı Forum Budur

7 Yaş Altı Forum Budur
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
7 Yaş Altı Forum Budur *En sevdiğiniz mama markası (Anket) *Hatice saçımı çekti *Kardeşimi kıskanıyorum *dört,üc ve iki tekerlekli bisklete nası binilir(resimli) *Klozetin içine düşmemek icin teknikler *Pokemona inanmıo musunuz? Buyuk hataaa!(pokeist misiniz?) *koşup zıplamanın teknikleri *anne babaya izimizi kaybettirme teknikleri *Nokia Kısa Ninni MP3, Wave *Nokia Tom ve Jery WallPaper *uyuklamak için ninni programı *anne babaya sorulması gereken en gıcık sorular nelerdir? *Yeni kardeşim doğdu *Herkes üsttekinin saçını çeksin *Barbie mi? Sindy mi?Herkes oyuncağını seçsin *1pegasus pamuk helva partisi *cümbür cemaat en son öğrendiği cümleyi yazsın *boyum kaç cm? forumun en uzun boylusu kim? benmki 120 *burnuma nohut soktum çıkaramıyorum Rolling Eyes *Hangimizin babası döver? *Kaça dek sayabiliyosunuz? *Beni banlayamazsınız, ben foyumun eskisiyim Bütün 3 haftadıy yazıyoyum buyda ! Foyum önceden fazla güzeldi, derhal bozuldu canım neyde o eski bebekley, ağlaşmalay, muhabbetley  

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,735Kullanıcılar
TanselSon üye
Üst Alt