Ünlü oyuncu Elele mecmuasına röportaj verdi. Estetik söylentilerine karşılık veren Mola, hayranları tarafından olumlu yansılar aldı.
7 yıldır ekranlardan uzak kalan Ezgi Mola, Elele mecmuasına verdiği röportajla gündeme geldi. Estetik yaptırıp yatırmadığı merak edilen ünlü oyuncu soruları cevapsız bırakmadı. Seride rol almayı istediğini fakat heyecanlandıran bir senaryo bulamadığını lisana getiren Mola, değişken ruh halinde olduğuna da açıklık getirdi.
“Herkes tam aykırısını tez ediyor lakin hâlâ doğalım. Biraz zayıfladım ve bir bayanın olabileceği en şık yaşlarda olduğumu düşünüyorum” kelamlarıyla estetik söylentilerine açıklık getirdi.
“Eskiye nazaran; biraz daha durgunum. ‘Acaba ben tekrar mi büyüyorum’ diye düşünüyorum. Vakit devir garip bir boşlukta süzülüyorum, değişken bir ruh halindeyim” açıklamasıyla hislerini tabir etti.
VESAIR HABERLERİ;
Ünlü oyuncu Ezgi Mola katıldığı Işığım Pembe Şenliği'nde nispeten ağır ilgi topladı. Kestirdiği küt saçlarıyla imaj değişikliği yakalayan Mola,tüm hatunlara göğüs kanserine dair evvelce tedbirler almasını gerektiğini vurgulayarak ihtarlarda bulunmayı ihmal etmedi.
Ünlü oyuncu Mola,“Programda verilen haberlerle bir kere daha öğrendik ki, erken teşhis çok değerli. Hanımlar, lütfen bahaneleri bir kenara bırakın. Kendinize devir ayırın ve denetimlerinizi yaptırın” ihtarında bulundu.