Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

73 milyon Liralık vurgun yapan galerici Tuğrul Ekici yakalandı!

73 milyon Liralık vurgun yapan galerici Tuğrul Ekici yakalandı!
0
64

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
73%2Dmilyon%2DLiralik%2Dvurgun%2Dyapan%2Dgalerici%2DTugrul%2DEkici%2Dyakalandi%2D236957%2Ejpg

Antalya’da çoğunluğu iş insanı çok sayıda vatandaş, Tuğrul Ekici’nin Muratpaşa ilçesinde 4 yıl evvel açtığı galeriden araç satın aldı. Paralarını verdikleri araçlarını alamayanlar, geçen 8 Şubat sabahı galeriye gitti. Fakat Ekici’ye ulaşamadı. Çalışanların da işverenlerinin nerede olduğunu bilmediklerini söylemeleri üzerine kimi vatandaşlar, galerideki araçları aldı.

ORTAĞI DA CÜRÜM DUYURUSUNDA BULUNDU

Daha sonra ise yaklaşık 100 kişi, savcılık ve polise dolandırıldıkları savıyla şikayetçi oldu. Yaklaşık 73 milyon TL olduğu belirlenen dolandırıcılık olayıyla ilgili Kadir D. de Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek, ortağı olan Tuğrul Ekici hakkında cürüm duyurusunda bulundu.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Polis takımlarının her yerde aradığı Tuğrul Ekici, 15 Haziran günü, İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde yakalanarak, gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen Ekinci, Tuğrul Motorlu Araçlar Otomotiv’in sahibi olduğunu, Tuğrul Ekinci Otomotiv’de de yüzde 10 iştiraki bulunduğunu tabir etti.

Şirket yetkilisinin Kadir D. olduğunu öne süren Ekinci, “Sahibi olduğum oto galeri şirketi 7 yıldır faaliyette. Olaydan iki ay evvel de yüzde 10 ortağı olduğum şirket kuruldu. Suçlamalarda isimleri okunan bireyler, birlikte iş yapan 5 farklı kümedir. Bu bireylerle ticari ilgim olduğu doğrudur. Fakat vadeli satışlar sebebiyle şimdi alacaklarımı tahsil edemediğim bir periyotta birçok müşteri birebir anda vadesi gelmemiş alacaklarını isteyince ödeme zahmetine düştüm” dedi.

KORKUP YURT DIŞINA KAÇTI

Tehdit edildiğini ve 7 Şubat’ta iş yerinin kurşunlandığını anlatan Tuğrul Ekinci, bu nedenle Ukrayna’nın başşehri Kiev’e gitmek zorunda kaldığını söyledi.

Ekinci, “Salgın nedeniyle ülkeye dönüşüm gecikti. Yasaklar kalkınca geldim. Bu vakit zarfında 20 milyon civarında ödeme yaptım, araç iadelerini gerçekleştirdim. Benim kaçmak üzere bir fikrim yoktu. Dolandırıcılık kastıyla hareket etmedim. Tutuksuz yargılanmak istiyorum” diye konuştu.

Tuğrul Ekinci, sevk edildiği adliyede mahkemece, ‘Tacir yahut şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı’ kabahatinden tutuklanarak cezaevine koyuldu.

858,506Konular
982,998Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt