Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

75'lik dedenin azmine bak!

75'lik dedenin azmine bak!
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
75'lik dedenin azmine bak! Bir ilkokul diploması bile yoktu O yüzden ehliyette alamamıştı Lakin o azmetti ve her ikisini de kaptı Manisa'nın Salihli ilçesinde 75 yaşındaki Şerafettin Pekdoğan, motosiklet ehliyeti olmak için ilkokul diplomanın gerekli olduğunu öğrenince, kurslara katılıp önce ilkokul diploması ardından da sürücü belgesi almayı başardı Pekdoğan, 6 çocuğu, 12 torununun olduğunu, eşi Zeynep Pekdoğan'ın 9 yıl önce ölmesi üzerine, Yılmaz beldesindeki evinde yalnız yaşamaya başladığını söyledi Günlük işlerini yerine getirmek ve hayatını kolaylaştırmak için 2 yıl önce kendisine bir motosiklet aldığını belirten Pekdoğan, ehliyetti olmadığı için motosikletini kullanamadığını, sürücü belgesi almak için gittiği şoför kursunda ise kendisinden ilkokul diploması istendiğini bildirdi ÖNCE OKUMA KURSUNA GİTTİ Okuryazan olduğu halde ilkokul diplomasının olmadığını dile getiren Pekdoğan, ''Ben de bunun üstüne Salihli Halk Eğitimi Merkezinin açtığı okumayazma kursuna katıldım 2 ay her tarafında gece derslerine gittim Öğretmenim Aydoğan Akdemir baştan sona tüm derslerimi başarıyla tamamladım ve 85 puanla ilkokul diplomasına sahip oldum'' dedi ARDINDAN EHLIYET Pekdoğan, diploma aldıktan derhal sonradan yeniden sürücü kursuna müracaat ettiğini açıklama ederek, şunları kaydetti: ''3 hafta baştan başa hiçbir dersimi aksatmadan kursa katıldım Birçok gencin zorlandığı sınavları tek seferde geçtim Trafik sınavından 80, motor sınavından 90 ve ilk destek sınavından 93 aldım Direksiyon sınavını da 90 puanla geçtim Şimdi motosikletimi memnuniyetle kullanıyorum İstediğim yere gidiyorum'' Şoför Kursu Müdürü Nuri Sapmaz ise 75 yaşında sürücü belgesi almak için gelenlere artı rastlanmadığını belirterek, ''Şerafettin Pekdoğan'ı kutluyoruz Azmiyle pek fazla kişiye örnek oldu'' dedi alıntı  

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt