Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar yeni bilgisyar topluyorum ve ekran karti konusun da cok kararsiz kaldim ve ciddi sekilde yardıma ihitiyacim var suanda palit 7600 gt ve 7600 gs uzerine yogunlastım ve nvidia düsünüyorum ama sizlerinde fikrini almak istiyorum bana yardımcı olursanız cok sevinirim bu kartın ayarında...
arkadaslar yeni bilgisyar topluyorum ve ekran karti konusun da cok kararsiz kaldim ve ciddi sekilde yardıma ihitiyacim var suanda palit 7600 gt ve 7600 gs uzerine yogunlastım ve nvidia düsünüyorum ama sizlerinde fikrini almak istiyorum bana yardımcı olursanız cok sevinirim bu kartın ayarında...
Evet arkadaşlar Geforce 7 Serisi Ekran Kartları İçin Nvidia 'nın çıkardığı en son sürüm olan 17948 driver sürümüdür
İşletim sistemi Notebook Xp içindirDil ingilizcedirBoyut 112 Mb
Nvidia Sürüm Notları:
NVIDIA CUDA teknolojisini destekler
GeForce 8M ve 9M GPUs üzerinde 256MB adanmış grafik...
Arkadaşlar öncelikle PcıExpress ekran kartımı yoksa Agp ekrankartımı Daha iyi onu sormak öğrenmek istiyorum bildiğim kadarıyla pcı express daha iyi fakat bi arkadaşın
pentium 4 306 işlemci
512 ram
agp geforce fx5500 256 mb ekran kartı var
gayet güsel bi şekilde carbonu en yüksek detayda...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.