'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...????
1. Tuba Büyüküstün'nün Madame Tussauds'da balmumu heykeli için çalışmalar başladı!
2. Sıla, organlarının tümünü bağışladığı görseli sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşarak açıklama yaptı!
'Beşiktaş İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden biraz önce çıktım. Belki bir gün birine hayat veririm umuduyla organ bağışımı yaptım. Vesile olduğun için çok teşekkür ederim Ece. Başında durduğun, peşinden koştuğun amaç öyle yüce ki... @ecedagistansay İsteyen kimse kendini tutmasın. Birinin nefesi olabileceğini bilerek yaşamak mutluluk ve çare dolu'
3. Aslıhan Doğan, 36. yaş gününü kutladı!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
4. Berdan Mardini açıklama yaparak Özcan Deniz'e benzemeye çalışmadığını belirtti!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
“Olabilir, insan insana benzeyebilir. O da benim hemşerim ve takdir ettiğim bir sanatçı. Hiçbir zaman benzetildiğim bir adamın taklidi olmak istemedim. Hep kendi yolumu kendim çizdim. Eleştiriye açığım ama hakarete dönmediği sürece. Artık saçlarımı boyatmayacağım. Ceket ve Imaj olayına gelince; ben böyle imaj zaten yapmam. Akşam sahneye çıkacaktım, üstümde bir şey yoktu ve ne giyeceğimi denemek için ceketi üstüme giydim. ‘Atlet giymeden nasıl duruyor bir resim çekeyim’ dedim. Hoşuma gidince de paylaşmak isterim. Yoksa böyle bir imaj mı olur? Çıplak ceketle mi dolaşacağız.”