Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

+8 Ay Kabaklı Bebek Mücverleri

+8 Ay Kabaklı Bebek Mücverleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
+8 Ay Kabaklı Bebek Mücverleri Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım kabak
*2 yemek kaşığı yoğurt
*Kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
*Aldığı kadar un
*Sıvı yağ

+8 Ay Kabaklı Bebek Mücverleri Tarifi Yapılışı Kabaklarımızı rendemizin ince tarafıyla rendeliyoruz Rendelediğimiz kabaklara 2 yemek kaşığı yoğurdu, peyniri ve unu ekleyip karıştırıyoruz Kaşık yardımıyla tavaya ekleyip sıvı yağda kızartıyoruz*Bu mücveri kendimize göre uyarlamak için yoğurt yerine süt ve yumurta ekleyebilirsiniz Bu sadece bebek mücveri olduğu için içine süt ve yumurta yerine yoğurt ekledim *Afiyet olsun kuzucuklara

Similar threads

Havuçlu Kabaklı Bebek Yoğurt Çorbası + 8 Ay Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kabak (rende) *1 küçük havuç (rende) *1 yemek kaşığı zeytinyağı *1 yumurta (sadece sarısı) *1 su bardağı yoğurt *2 yemek kaşığı tel şehriye *kuru nane *1 su bardağı su Havuçlu Kabaklı Bebek Yoğurt Çorbası + 8 Ay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Enfes Kabaklı Havuç Soteli Rulo Krep Tarifi İçin Malzemeler *2 adet kabak *1 adet havuç *2 soğan *Yarım demet dereotu *3 yumurta *2 su bardağı süt *Yarım çay bardağı maden suyu *Yarım paket kabartma tozu *8 çorba kaşığı un *Tuz ,karabiber, pulbiber *Sıvı yağ Enfes Kabaklı Havuç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Kabak sevmeyenlerin bile yoğurda bana bana yediği nefis kabak mücverini dilediğiniz zerzevat ile yapmanız mümkün. Zerzevat yemenin en lezzetli yollarından olan bu tanımlara bayılacaksınız. 1. Mücver Tanımı: 3 adet orta uzunluk kabak 3 adet yumurta 3 kahve fincanı un  4-5 kol taze soğan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Kuru Meyveli Bebek Keki (+8 Ay) Tarifi İçin Malzemeler *1 yumurta sarısı *2 yemek kaşığı yoğurt *1 tatlı kaşığı yumuşamış tereyağı *1 yemek kaşığı yulaf kepeği *1 çay bardağı tam buğday unu *3 adet kuru kayısı *1 adet kuru incir *1 adet havuç *Tarçın Kuru Meyveli Bebek Keki (+8 Ay)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Kaşar Peynirli Bebek Tostu +8 Ay Tarifi İçin Malzemeler *1 yumurta sarısı *23 yemek kaşığı süt *34 dilim kaşar peyniri *2 dilim çok tahıllı tost ekmeği *Tereyağı Kaşar Peynirli Bebek Tostu +8 Ay Tarifi Yapılışı Yumurtanın sarısını ve sütü çırpın Ekmeklerin kenar kısımlarını kesin (Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,496Konular
982,185Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt