Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

8 ilin milli eğitim müdürü görevden alındı

8 ilin milli eğitim müdürü görevden alındı
0
44

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
Hayirli%2Dolsun%2DErdogan%2DAskerlik%2DKanunu%2Dnu%2Dimzaladi%2D221988%2D20190625210200%2Ejpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına nazaran, Diyanet İşleri Başkanlığı'nda boş bulunan Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Remzi Bircan, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı'na ise Fatih Mehmet Karaca atandı.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nda açık bulunan Lider Yardımcılığına, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Demet Koç’un ataması yapıldı.

8 VİLAYET ULUSAL EĞİTİM MÜDÜRÜ MİSYONDAN ALINDI

Ulusal Eğitim Bakanlığına ilişkin atama kararları ile 8 vilayet ulusal eğitim müdürünün vazifeden alınmasına, 14 ile de yenilerinin atanmasına karar verildi.

Buna nazaran, Ağrı Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Yakup Turan, Giresun Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Karabük Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Ali Köse, Kırıkkale Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Kırşehir Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Sivas Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Tekirdağ Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Halis İşler ve Zonguldak Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Turgut Özbek vazifelerinden alındı.

14 İLE YENİ VİLAYET ULUSAL EĞİTİM MÜDÜRÜ ATANDI

Ankara Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Adana Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Adana Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Hakkari Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Veysel Sakin, İstanbul Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Tokat Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Tokat Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne de Murat Küçükali atandı.

Adıyaman Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Şırnak Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Şırnak Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Nurettin Yılmaz, Bursa Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Kütahya Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Kahramanmaraş Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Cemal Yılmaz, Kırşehir Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Şevket Karadeniz, Kütahya Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Hasan Başyiğit, Sakarya Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Fazilet Durmuş, Sinop Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Ercan Yıldız, Sivas Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Ebubekir Sıddık Savaşçı, Tekirdağ Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne ise Ersan Ulusan getirildi.

858,522Konular
981,259Mesajlar
31,109Kullanıcılar
ula_hassoooSon üye
Üst Alt