Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

8.İzmir Türkçe Günleri 2009

8.İzmir Türkçe Günleri 2009

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İzmir Türkçe Günleri
8İzmir Türkçe Günleri
İzmir'de Konak Belediyesi ile Dil Derneği'nin ortak düzenlediği 8 Türkçe Günleri, 26 Eylül'de başlıyor

Türkçe Günleri'ni, dildeki bozulmalara dikkat çekmek için düzenlediklerini gösteren Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan söyleşi, oyun, konser ve sergilerle dolu bir program hazırladıklarını, etkinlikleri okullarda sürdüreceklerini söyledi

77 Dil Bayramı'yla Birlikte Kutlanacak Günlerin Belli Başlı Teması Dil Bilinci, Sloganı Okudum Türkçe, Yaşadım TürkçeOlarak Belirlendi

Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi yanındaki Türkçe Taşı'nda yapılacak başlangıç töreninde, Türkçe'ye Emek Ödülleri verilecek Ödüller dil, konuşma, yazın İzmir özel ve genç emek dallarında sahiplerini bulacak

Dr Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür Merkezi'nde Dilim Dilim Dilimkarikatür sergisi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nın Şarkının Türkçe'siKonseriyle başlayacak etkinlikler, Başkan Tartan ve Dil Derneği İzmir Temsilcisi Bekir Yurdakul'un başlangıç konuşmalarıyla devam edecek

8 Türkçe Günleri 14, 15 ve 16 Ekim tarihlerinde okullarda devam edecek Yazarlar Gültepe, Karataş, Dokuz Eylül ve Halitbey İlköğretim okullarıyla Atatürk, Selma Yiğitalp ve 50 Yıl liselerinde öğrencilerle buluşacak Ayrıca hayalî Deniz Özgökbel, HacivatKaragöz oyunu sergileyecek

*

858,464Konular
981,134Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt