Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

8 Mart Dunya Kadınlar Gunu İle İLgili Mesajlar

8 Mart Dunya Kadınlar Gunu İle İLgili Mesajlar
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Dunya Kadınlar Gunu Mesajları Yeni

images8martdunyakadinlargunuileilgilimesajlar5ad92a3f3f436

Butun dunya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu gunler diliyor, 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutluyorum

Tum kadınlarımızın 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum

Tum dunya kadınlarının 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutlarım

Cumhuriyet ile kazanılmış cağdaş haklar ve ozgurluklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar gununu kutluyorum

Butun kadınların 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutluyor, eşitlik, ozgurluk ve mutluluk dolu bir yaşam surmelerini diliyorum

8 Mart Dunya Kadınlar Gununde, saygıdeğer Turk ve Dunya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum

Senin sevgin dunyamı ısıtan tek guneştir Hic ışığın eksilmeyecek biliyorum Varlığınla mutluyum Kadınlar gunun kutlu olsun sevgili annecigim

Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sozunun muhatabı olan tum dunya kadınlarının 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutlarım

8 Mart, dunyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam ozlemleri dile getirdikleri gundur Kadınlarımızın bu anlamlı gununu yurekten kutluyorum

Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve cağdaş gunlere gelmemizde onemli gorevler başarmışlardır Kadınlar gununuz kutlu olsun

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,751Kullanıcılar
HasoTR35Son üye
Üst Alt