Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

8 Mart okulların tatil olduğu iller-8 mart kar tatili olan okullar

8 Mart okulların tatil olduğu iller-8 mart kar tatili olan okullar
0
118

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Kar nedeni ile okulların tatil olduğu yerler
8 mart kar tatili olan okullar
8 mart kar tatili
kar tatili

SAMSUN, Ordu ve Amasya ’da kar nedeniyle köy yolları ulaşıma kapandı Samsun ’da iki ilçede, Ordu ’da da 4 ilçede okullar tatil edildi

Keza MEB kar nedeni ile tatil olan okulların listesini yayımladı listede adı olan okullar 809 mart 2019 tarihleri arasında tatil

Eskişehir ’de de yoğun kar yağışı nedeniyle, Mahmudiye ilçesine kar kalınlığı 20 santimetreyi buldu İlçe merkezi ve ast köylerdeki tüm okullarda eğitime bir gün ara verildi

HAKKARİ ’DE KAR TATİLİ

Hakkari ’de yoğun kar yağışı dolayısıyla eğitime ara verildi

Hakkari Valisi Muammer Türker, şehir halkı merkeziyle ilçelerdeki birincil ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün süreyle ara verildiğini bildirdi

Van kar tatili

Van ’ın Çatak ve Başkale ilçelerinde eğitime ara verildi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, yoğun kar yağışı nedeniyle Çatak ’ta 2, Başkale ’de ise 1 gün süreyle eğitime ara verildiğini bildirdiler

Ankara 8 mart kar tatili haberleri

Ankara'da dün akşam saatlerinden itibaren etkisini belirten kar yağışı, başkenti beyaz örtüye bürüdü Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, başkentte okulların tatil edilmesini gerektirecek bir durum olmadığını, belli başlı arterlerin açık olduğunu bildirdi

Yüksel, velilerin çocuklarını yoğun kar yağışı sonrasında göndermek istemedikleri takdirde mektep idarecileri göre izinli sayılabileceklerini söyledi

Vali Yüksel, Acilen okulların tatil edilmesiyle ilgili bir koşul söz konusu yok Gece yarısından bu yanlamasına koordineli olarak çalışıyoruz Ankara'da genel hayatı olumsuz etkileyebilecek bir koşul laf konusu yokifadelerini kullandı

Ankara Valiliği, 9 Mart Çarşamba günü birincil ve orta dereceli okullar ile anaokulları ve kreşlerin tatil edilmesini kararlaştırdı

Kütahya'da, il merkezi ve Domaniç ilçesinde yarın birincil ve orta dereceli okullar ile anaokullarının tatil edilmesi kararlaştırıldı

Çanakkale'nin Çan , Yenice ve Bayramiç ilçelerinde etkin kar yağışı ve tipi sebebiyle eğitime yarın ara verildi

ÇORLUDA KAR TATİLİ
Yağan kar yağışı sonrasında Çorlu?da kriz masası oluşturuldu Çorlu Kaymakamı Ali Dursun yaptığı açıklamada, ilçede hava muhalefeti sebebiyle ilköğretim lise ve dengi okullarda yarın eğitime bir gün ara verildiğini söyledi Kar yağışı nedeniyle Çerkezköy ve Saray ilçelerinde de eğitime bir gün ara verildi

ÇANKIRI'DA KAR TATİLİ
Çankırı'da aralıksız zorlama kar yağışı nedeniyle, Çankırı Valiliği İlköğretim ve orta öğretim okullarının yanı sıra devlet dairelerinde çalışan engelli vatandaşlara yarın (Çarşamba) bir jurnal tatil bildiri edildi

Burdur da okullar yarın tatil edildi

Kırıkkale ve çevresinde devamlı Şiddetli kar yağışı nedeni ile Milli Eğitim Müdürlüğün teklifi üzerine Kırıkkale Valiliğince İlköğretim ve orta öğretim okullarının yanı sıra devlet dairelerinde çalışan özürlü vatandaşların yarın (Çarşamba) bir günlük tatil bildiri edildi

ISPARTA KAR TATİLİ9 MART 2019

Isparta'da yoğun kar yağışı sebebiyle yarın okullarda eğitime ara verilecek

İl Ulusal Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı sebebiyle Şarkikaraağaç ilçesi dışarıya il genelindeki bütün okullarda yarın 1 gün süreyle eğitime ara verileceğini bildirdi

Şaka gibi sırayla kar tatili yapıyorlar tüm illerde 1 gün tatil yapsınlanlar olsun bitsin *