Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

882 milyon 774 bin TL 'sosyal' destek hesaplarda

882 milyon 774 bin TL 'sosyal' destek hesaplarda
0
112

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

ANKARA (İGFA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal koruma kalkanının en önemli ayaklarından biri olan "Aile Destek Paketi" kapsamındaki hak sahibinin 1,6 milyondan fazla haneye toplam 882 milyon 774 bin TL'yi bulan ödemeleri bugün gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bakan Yanık, destek programının ikinci ödemesi kapsamında 1 milyon 659 bin 48 haneye 882 milyon 774 bin lira tutarında ödeme yapıldığını, hak sahibi hanelere 10 ay daha destek sağlanacağını kaydetti.

Destek programından faydalanmak isteyenlerin e-Devlet üzerinden ya da ikametgah adresinin bulunduğu ilçedeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvuru yapması gerekiyor.

aile-1662550034-602.jpg

Similar threads

Enflasyonla birlikte alım gücü her geçen gün eriyor. Yüz binler toplumsal takviyeye muhtaç. Hükümet kanadının açıkladığı dayanaklar ise latifeden farksız. Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yardım için başvuran 831 bin haneye yalnızca 427,9 milyon lira yardım yapıldığını açıkladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Hükümetin yeni periyotta toplumsal yardım paketi kapsamında güç ve aile takviye meblağları artırılacak. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı üzere, gereksinim sahibi ailelerin çocuklarına eğitim dayanağı sağlanacak. Aile, güç ve eğitim destekleri Bu doğrultuda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından yapılan açıklamada 3 milyar TL bütçe ile hayata geçirilen ‘Doğalgaz Tüketim Desteği’ne ilişkin, “Desteğimizden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, sistem üzerinden bakanlığımızca sunulan ‘Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti’ ekranından gerekli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında 2 milyon 300 bin haneye yapılacak 1000'er lira nakdi destek ödemelerinin bugün başladığını bildirdi Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul İstatistik Ofisi, sosyal yardım talebinde bulunan ve talepleri olumlu sonuçlanan kişilerin profilini çıkardı. İBB bünyesinde hayata geçirilen https://sosinc.ibb.gov.tr/ sosyal destek başvuru sayfasına 1 Nisan- 1 Mayıs 2020 tarihleri arasında yapılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt