iltasyazilim
FD Üye
+9 Ay Oğluşumun Hira Çorbası Tarifi İçin Malzemeler
*3 tatlı kaşığı un
*1 tatlı kaşığından az şeker
*2 çay bardağı su
*1 tatlı kaşığı tereyağı
*2 tane hurma
+9 Ay Oğluşumun Hira Çorbası Tarifi Yapılışı
Tenceremize unu ve yağı koyuyoruz ve unun kavrulma kokusu olana kadar sürekli karıştırıp kavuruyoruz, tenceremizi bir kenara alıp suyun önce birazını döküp topaklanmaması için iyice karıştırıp kalan suyumuzu ve şekerimizi ilave ediyoruz ve tekrar ocağımıza alıyoruz ve pişiriyoruz Piştikten sonra hurmalarımızı minik minik doğrayıp çorbanıza ilave ediyoruz (bağırsak sorunu olan bebeklerde ben kabızlık sorunu olduğunda kuru kayısıda koyuyorum)
Afiyet olsun bebişlere
*3 tatlı kaşığı un
*1 tatlı kaşığından az şeker
*2 çay bardağı su
*1 tatlı kaşığı tereyağı
*2 tane hurma
+9 Ay Oğluşumun Hira Çorbası Tarifi Yapılışı
Tenceremize unu ve yağı koyuyoruz ve unun kavrulma kokusu olana kadar sürekli karıştırıp kavuruyoruz, tenceremizi bir kenara alıp suyun önce birazını döküp topaklanmaması için iyice karıştırıp kalan suyumuzu ve şekerimizi ilave ediyoruz ve tekrar ocağımıza alıyoruz ve pişiriyoruz Piştikten sonra hurmalarımızı minik minik doğrayıp çorbanıza ilave ediyoruz (bağırsak sorunu olan bebeklerde ben kabızlık sorunu olduğunda kuru kayısıda koyuyorum)
Afiyet olsun bebişlere
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.