Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

+9 Buju mu +8 chaos wirinom ya da baal

+9 Buju mu +8 chaos wirinom ya da baal
0
756

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet arkadaşlar yorumları bekliyorum değerli fikirleriniz benim için önemli neye göre kime göre yorumlarınızı bekliyorum sonrasında karar verip satın alacağım

Not: +9 wirinom ya da baal swda yok o yüzden onu al ya da bas demeyin

Similar threads

Kız bişiler karıştırmaya başladı daima acu buju yani oyun yapıyor giib son 5 gündür doğum gününe beni cağırdı ast doğal olarak işte şu arkadaşım gelmiyor bu arkadaşım gelmiyor falan çözemedim ne olup bittiğini kutlamıcam dedi birde dün arkadaşının doğum günü olduğunu meyhanede olacağını ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Öncelikle bu KSC videodan alıntıdır Titan serveri açıldığı tarih 23 ekim 2019 bu arkadaş part 1 adında video paylaşmıştı birde onun tarihine bakalım Yayınlanma tarihi: 6 Ocak 2019 server açılalı 2 ay olmuş bakalım bu arkadaş 2 ay içinde ne itemler yapmış isterseniz sizde hesaplayabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
"Böyle korkunç koşullarda, küçük savaşçılar belki de tüm umutlarını yitirebilirdi, ancak onlar onurlu Sanguinius'un oğulları, Blood Angels Space Marine’leriydiler. Ataları, en karanlık günlerde İmparator'un yanında savaştı ve onlar bu hatıraya asla leke sürmeyecekti". - Blood Angel Yüzbaşı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Power Up Store Nedir? Power Up Store, oyun içerisinde karakteriniz için kullanabileceğiniz ürünleri içerisinde barındıran bir mağazadır PUS üzerinden karakterinizi güçlendirecek, dış görüntüsünü değiştirebilecek eşyalar alabilirsiniz Bunun yanında oyun içerisinde avantaj sağlayan çeşitli premium...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
Meraba Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki gibidir bilgisayarımın ekranı kırılmıştı ve ekranı değiştirdim ekranı değiştirdikten bikaç ay sonra oyun yükledim ve oyun hata verdi neyse aygıt yöneticisinden baktığımda ekran kartı hata veriyordu kod 43 gibi hatalar aldım sildim farklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,496Konular
981,831Mesajlar
29,879Kullanıcılar
babasknSon üye
Üst Alt