Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

9 GB hacking tools seti rat trojen linux

9 GB hacking tools seti rat trojen linux
8
192
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
İçinde Olanlar: Yeni Başlayanlar için Mini Hack arşivi "TheAnon'ın KÜÇÜK HACKING PACK" RED KiiT [DEVASA] HACK ARŞİVİ Eylemler Hack Arşivi Pbg Hack Arşivi 8gb profesyonel hack Eğitimi /başka forumlardan bahsetme/ Hack Arşivi (#GhostTurk) siber güvenlik eğitim seti (Zhenna) - Hack Arşivi Kali...
Cevaplar
56
Görüntüleme
1K
23 yıl sonra AMD’nin eski 3DNow! komut seti nihayet Linux çekirdeğine veda ediyor. Linux sürüm 5.17’den başlayarak, 3DNow! destekli eski AMD işlemciler bu komut setlerini artık güncellenmiş çekirdeğe sahip Linux işletim sistemlerinde çalıştırmayacak. AMD, 3DNow! komut setini 1998’de temel x86...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Red Çizgi Inc., inovasyonların açık hibrit bulutta daha dengeli bir formda geliştirilmesini sağlayacak biçimde tasarlanan Linux işletim sistemi Red Çizgi Enterprise Linux 9‘u tanıttı. Fizikî sunucular, bulut sağlayıcıları ve kurumsal ağların en uzak noktaları üzere birçok alanda çalışabilen Red...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Pardus ve Windows arasındaki farkları inceleyelim Dosya yapısı Linux sistemlerde klasörler “ kök dizini ile başlar Benzer özelliklere sahip dosyalar bir klasör altında toplanmıştır Örneğin home dizini altında kullanıcıya ait ayar dosyaları ve kişisel bilgi ve belgeler , root klasörü altında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
522
2020 itibariyle, Linux'ta oyun oynamak daha rahat ve daha kolay hale geldi. Başlangıçta sırf Windows ve hatta macOS için geliştirilen birçok değerli oyun, Linux'u destekleyecek biçimde geliştirilmiştir. Geliştiriciler ayrıyeten, bu büyüyen Linux oyuncu kitlesine hitap etmek için daha yeterli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,502Konular
982,742Mesajlar
30,533Kullanıcılar
ereen338Son üye
Üst Alt