Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

9.Haftanın konuğu CeMoŞ

9.Haftanın konuğu CeMoŞ
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
9Haftanın konuğu CeMoŞ 1Kendinizi özetle tanıtırmısınız?(Yaş,isim,yaşıdığın yer, evli bekar meslek vs) natürel yaşım 29 yaşadığım yer şanlıurfa evliyim konut hanımıyım 2 tane çocukum varr ellerinizden üper9haftaninkonugucemos5c51763ea1ad7pngalt :D:D :D:D :D:D 2Giyim tarzınız nasıldır?Nasıl giymeyi seversiniz? tarzım yok o kadar yani yakışanı giyiyorumm taşıyabildiğimi giyiyorum9haftaninkonugucemos5c51763ea7471alt :D Big Grin :D 3MM ne vakit ve nasıl tanıştınız? ooo MM ilktanışmam süperdii ben diğer bir sitedeydimordan bir dost birkadın sitesi var hadi gidelim dedi o vesileile geldim arkadaşımın amacııgır gırdı öteki sitenin kuralları çok ağırdı burdakiadminler şeke gibiydiler ılımlı insanlardı arkadaşım dalga geçmek maksadıyla geldi ama ben baktım hoş bir ortamdı ban almamak için böylece bişe yapmadım9haftaninkonugucemos5c51763ed4357gifalt hahaha hahaha hahaha arkadaş birazcık gır gır geçti gitti ben kaldım kaldıkça sevdim burayı sonradan bağımlı oldum9haftaninkonugucemos5c51763ea1ad7pngalt :D:D :D:D :D:D sonra bütün arkadaşlarımı burayaçağırdım hatta ilk günde hidoş ve almira arkadaşlarım üyeolamıyorlardıı ben cetten habire arkadaşlarımm aza olamıyor diye bağırıyordumm9haftaninkonugucemos5c51763ea1ad7pngalt :D:D :D:D :D:D dost adminlerdetartışıyordu ben araya girip arkadaşlarım diyorum9haftaninkonugucemos5c51763ed4357gifalt hahaha hahaha hahaha ay ne gündü hiç unutamıyorumm allahtan o gün RüYaM yoktu yoksa belli bizi atardı siteden bende ortada kaynar bu hoş siteden de mahrum olurdum9haftaninkonugucemos5c51763ea7471alt :D Big Grin :D 4Tek kelimeyle hayatı tanımlayın desem ne dersiniz? burası9haftaninkonugucemos5c51763ea1ad7pngalt :D:D :D:D :D:D 5Sizi fazla etkileyen bi söz varmıdır?(özdeyiş vs) bir dağ ne kadar ulu de olsa bir tarafı yoldur9haftaninkonugucemos5c51763ea7471alt 6Anne sizin için nedemek özet olarak anlatırmısınız? emek çağırmak 7Konut işlerinde yapmaktan hoşlanmıdığınız yaparken lanet ettiğiniz bi meslek varmıdır ?Varsa nedir9haftaninkonugucemos5c51763ea1ad7pngalt :D:D :D:D :D:D ütüüü9haftaninkonugucemos5c51763f75e98gifalt :24: 24 :24: 8Kullanıcı isminiz neden CeMoŞ9haftaninkonugucemos5c51763f7c0degifalt :deli: :deli: :deli: cemoş benim ismimin kısaltılmışı ve tüm çevrem arkadaşlarım cemo cemoş der bana ordan geliyor nikim9haftaninkonugucemos5c51763ea7471alt :D Big Grin :D 9Hayalinizdeki iş nedir?Neden mektep öncesi eğitmenliğini fazla seviyordum meslek olarak onu seçerdim heralde id 10MM en sevdiğiniz aza ve hiç sevmediğiniz bi üye varmı hepsini seviyorum vs cevapları kabul etmiyorum9haftaninkonugucemos5c51763ea1ad7pngalt :D:D :D:D :D:D ayy ne desemki şimdii9haftaninkonugucemos5c51763ea1ad7pngalt :D:D :D:D :D:D yalan konuşmayı zaten sevmem olur ya az çok tanımışsınızdır en sevdiğim üye tabiki can dostum canımdan öte arkadaşım RüYaM9haftaninkonugucemos5c51763fb6f72gifalt :kiss: Kiss :kiss: şuan sevmediğim birisi yok eskiden olsa söylerdim9haftaninkonugucemos5c51763ed4357gifalt hahaha hahaha hahaha lakin şuan doğrusu değil yeni tanıyorum herkesi ve tümü bir birinden tatlı halk9haftaninkonugucemos5c51763ea7471alt :D Big Grin :D 11Bu aralar dinlemekten şımartma aldığınız bi şarkı varmı?Hangisi? Funda Arar sen ve ben9haftaninkonugucemos5c51763ea7471alt :D Big Grin :D Sevgilerİşte CeMoŞ ta böyle biri