iltasyazilim
FD Üye
Bu konuda yeterince bilgim var (aşk konusu ) lakin benimde bir sorum olacak, bundan taa 9 yıl önce orta okulda bir kız vardı sınıfta , kızla ilgilenmem lakin bizim ön sıradaydı , bayada bir hoş , yanındaki arkadaşa onu sinirlendirmek için çıplak karı felan anlatırdık Bir film var karı var şöyle böyle oda bizi döverdi yani sinirlenirdi kıskanma gibi Sonra ben baya bir komiktirim okulda , öğretmenlerin bazıları gülmekten tuvalete gider elini yüzünü yıkar 15 dakika sonra gelirlerdi İşte kız bizim din kültürü dersinde kitabımızı karalıyordu felan arkadaşada aynısını yapıyor sahiden bana yapıyor sonra onada yapıyor O sene öyle geçiyor Diğer sene kızla ilgilenmiyorum , yine sınıfı baya bir güldüyüroum hele ki Türkçe dersinde
Kızların orda oturuyorum bazı derslerde arkamda 2 sıra ful kız yanımda kız bağlı sıra kız sınıfın ilk sırası yani işte orda oturuyorum , derse bakim dedim kız alıcı tip bakıyor felan Sonradan arkadaşın yanındayım işte gözüme kalem fırlattı daha sonra bende ona attım pek o atıyor bende attım bu meslek bitmeyecek dedim bunu bir gıdıkladım yarım dakika kız bayıldı Daha Sonra tenefüslerde felan tip alıcı bakıyordu ve sonra 12 ay hiç ilgilenmemeye başladı , daha sonra bir daha böyle tip herif bakıyor felan Sonra gene 12 ay ilgilenmemeye başlıyordu yani hiç konuşmuyor felan Bu işi ben çözemedim , çözene benden 1700000 milyon Rep , haydi hayırlısı
Kızların orda oturuyorum bazı derslerde arkamda 2 sıra ful kız yanımda kız bağlı sıra kız sınıfın ilk sırası yani işte orda oturuyorum , derse bakim dedim kız alıcı tip bakıyor felan Sonradan arkadaşın yanındayım işte gözüme kalem fırlattı daha sonra bende ona attım pek o atıyor bende attım bu meslek bitmeyecek dedim bunu bir gıdıkladım yarım dakika kız bayıldı Daha Sonra tenefüslerde felan tip alıcı bakıyordu ve sonra 12 ay hiç ilgilenmemeye başladı , daha sonra bir daha böyle tip herif bakıyor felan Sonra gene 12 ay ilgilenmemeye başlıyordu yani hiç konuşmuyor felan Bu işi ben çözemedim , çözene benden 1700000 milyon Rep , haydi hayırlısı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.